Första semesterdagen

Småpysslar med lite av varje så här den första semesterdagen. Har varit i Handelsträdgården och handlat lite blommor som jag tänkte plantera i eftermiddag. Uppdaterat portfolion med bland annat foton från Viggos fina dop. Passade även på att strukturera om en aning så det blir lite mer överskådligt, med några fler olika galleri. Det finns även några nya foton under ”Barn & familj” och ”Bebis”. Kika in :smooch: .
110701
Vi håller också på lite smått med kalasförberedelserna inför morgondagen. Pär ska grilla en herrans massa spett ikväll och jag ska fixa med potatissalladen och såserna. Jag har gjort rabarberkompott till tårtorna och ska fixa vit chokladmousse sen, så att det bara är att lägga ihop dem imorgon. Men först ska jag vila en stund – det är ju det som är så fint med att vara ledig, när fötter och ben börjar värka och göra ont och jag blir andfådd så kan man ju faktiskt vila en stund istället för att pressa sig själv till att köra vidare i samma tempo. Skönt.

Jag håller på att läsa Marian Keyes senaste bok ”Oväntat besök på Star Street”. Jag måste säga att det går förbaskat trögt. Jag har läst alla Marian Keyes böcker och brukar fastna i dem direkt då de har en fin blandning av humor och allvar, och brukar lämna efter sig både ett leende på läpparna och eftertänksamhet. Men den här boken – 200 sidor lästa och det händer.absolut.ingenting. Vardagliga relationer mellan människor men ingenting som fångar. Får se om jag ger den ett hundratal sidor till eller om jag ger upp och tar en av de där svenska deckarna som ligger i högen och väntar.

4 kommentarer på “Första semesterdagen”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: sezzan

    Jag läser också den nu och den är seeeg!!! En liten besvikelse efter alla andra som varit så bra!

    Bra att du vilar när kroppen säger till att du ska göra det!!!


  2. Kommentar från: Birgit

    Tack för titten på alla fina kort!
    Kram mor


  3. Kommentar från: Nina

    Bra att du faktiskt gör det också – vilar alltså – när kroppen säger till ;-) Ser fram emot kalas idag, även om vädergudarna inte riktigt verkar vara vakna.

    Håller med om boken, jag blev faktiskt lite förbannad att den inte var lika bra som hennes andra böcker. Jag väntar fortfarande på min bokusbeställning, de engelska böckerna gör att det tar flera dagar extra tyvärr. Just nu läser jag Snabba cash av Jens Lapidus som jag inte kommit mig för att läsa tidigare. Faktiskt riktigt bra än så länge.


  4. Kommentar från: Millan

    Jag maste erkanna att jag tycker att Marian Keynes bocker blir trogare och trogare och mer forutsagbara. Trist!

    jag har dock ett boktips – En dag – (one Day heter den har). Lite intressant och annorlunda bok och kommer dessutom pa film senare i sommar.

    kram





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(