Ljusa sommarkläder

Ny kostym åt bloggen. Det duger ju faktiskt inte att ha kvar vårlayouten när juni nästan är slut. Men ack, detta måste vara rekord i slänga-ihop-något-hur-snabbt-som-helst-utan-minsta-eftertanke. Well well. Fotona gillar jag åtminstone, de är alla tagna den senaste veckan och bilden på Theo tog jag imorse när han gick ut i trädgårdslandet och plockade jordgubbar, smultron och vinbär som vi hade till frukostyoghurten. Detta får duga helt enkelt. Några allvarliga fel? Maila!
110629
Imorgon börjar semestern. Det har varit en lång och ganska tung vår och försommar då vi har fått känna av det där med att saker inte alltid blir som man tänkt sig, så ledigheten är välkommen. Jag ska nog fira in ledigheten med att köpa lite lavendel och plantera i nya betongkrukor på altanen. Lavendel är en av mina favoritsommardofter :love: .

På lördag ser vi fram emot att fira för våra pojkar – vi firar deras tre och sexårsdagar med ett trädgårdskalas, så vi har en del att förbereda inför detta. Nu ser förvisso väderprognosen inte helt lovande ut för att kunna vara i trädgården, men vi hoppas vi åtminstone kan vara ute en del. Även om vi måste begränsa oss till att ”bara” bjuda familj och de närmsta vännerna blir det numera ganska mycket folk (fler barn tillkommer varje år :smile: ), så det är ganska skönt om man kan vara ute.

5 kommentarer på “Ljusa sommarkläder”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Anna

  Jättehärliga bilder tycker jag, så somrigt! Du är verkligen värd semester, hoppas du hinner vila mycket. Jag hoppas vi hinner med en fika framöver med. Håller tummarna för att kalaset kan vara i trädgården på lördag!


 2. Kommentar från: Birgit

  Kan inte bli bättre o somrigare bilder!
  Har också kollat vädret o hoppas på i alla fall uppehåll!
  Men vi hjälps åt så det ska gå bra!
  Så skönt att du har semester nu!
  Kram mor


 3. Kommentar från: Dagarna.nu

  Skönt med semester nu för dig, hoppas att du kan ta det lite lugnt.


 4. Kommentar från: Mimmi

  Skratt. Ja du och och jag bidrar stort till nästa års kalas. Njut av sista dagen. Jag joinar nästa onsdag stort jag med. Lite jobb blev det mån-tis fm men helt ok ändå….


 5. Kommentar från: Therese

  Älskar också lavendel!!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(