Webb

Lycklig.org har funnits på nätet på olika adresser, med olika namn och i otaliga versioner sedan juni 2002. Numera finns stora delar av sajten i en blogg som drivs av wordpress, medans somliga delar finns kvar på det gamla viset.
Jag fotar till min sida själv. Jag använder egna bilder till layout och design. Om foton någon gång skulle vara fotade eller lånade av någon annan, står det vid respektive foton. Jag grejar med  dreamweaver, wordpress och Photoshop, och fixar enkel grafik själv. Således är allt på sidan © Pernilla, och ALLT ska stanna här enligt lagen om upphovsrätt! Är du osäker på något eller har frågor? Maila mig gärna.

Layout
Att göra design till hemsidan är ett sätt att vara kreativ! Att lära sig nya saker vad gäller exempelvis bildhantering i photoshop har blivit ett av mina stora intressen. Därför byter Lycklig skepnad titt som tätt. Jag använder oftast bilder jag har fotat själv till layouten. Här kan du se tidigare versioner.

Statistik
Lycklig.org har i genomsnitt 90 unika besökare per dag, vilket ger i snitt drygt 2500 besök per månad. Sedan starten år 2002 har sidan haft närmare 140 000 personer besök (april-09).
Större delen av besökarna surfar med skärmupplösning 1024*768 alternativt 1280*1024. Sajten ser bäst ut i den sistnämnda. Närmare 85% använder webläsaren internet explorer 6 eller 7, resterande använder mozilla eller firefox.

Credits
Lotta – Diva design står för temat som min sida numera bygger på. Alla rättigheter och kod till temat tillhör Diva DesignLotta är även min ”mentor” vad gäller layoutandet och en aldrig sinande källa till inspiration.
Räknare och statistik kommer från Susnet. Mitt webhotell är manufrog. Domännamnet köpte jag i april-05 hos loopia.
Statistiktjänsten kommer från Susnet.
Det finns mängder av duktiga webdesigners på nätet. Jag inspireras bland annat av bland andra divah.se. I mitt hemsidesknåpande har jag stor hjälp av Webdesignskolan, en sida jag inte klarar mig utan! Jag brukar även använda mig av tutorials från Moderskeppet (bildbehandling). Fonter brukar jag oftast hitta på Fontgarden och Goodfonts. Snygga brushes finns på DeviantArt.

Vill du länka hit? Det går bra att använda följande banner (direktlänkning är ok):
Lycklig