Thailand, Koh Lanta, mars 2012

Resan som inte blev det vi tänkt. Ändock, en resa och massor av erfarenheter. Noah blev sjuk och allt blev annorlunda. Jag avser inte skriva så mycket mer om det som hände kring sjukdomsvistelse etc på resan, det finns väldokumenterat på bloggen: här, här, här.

Vi var här gången på Klong Dao beach på Koh Lanta. Oslagbart bäst med barn tycker jag. Vi bodde i en lägenhet på Southern Lanta Rescidence, som är beläget precis ovanför Sotuhern Lanta resort. Lägenheten hyrde vi via Lanta Diver, och vi var väldigt nöjda. Gott om plats, alla bekvämligheter, ingen trafik omkring eller på väg ner till stranden, tillgång till faciliteter på resorten. Mycket bra. Rekommenderas verkligen om man är en lite större familj!

Vi spenderade större delen av resan uppdelade, någon av oss med storkillarna och någon av oss med minsteman, antingen inomhus eller på sjukhus. Om kvällarna, när det var svalare kunde vi efter sjukhusvistelsen vara ute alla tillsammans en del, och även litegrann de sista dagarna när Noah till sist var friskförklarad av den lokala läkaren på Koh Lanta. Fotona i galleriet är mestadels från de sista dagarna (ett par från första dagen innan Noah blev dålig) eller när vi var ute med storkillarna på egen hand, eller från kvällar då det var samma temperatur ute som inne i AC. Så här, här kommer ett galleri. Från de fina stunderna på resan – de vi väljer att minnas! Det andra har vi tagit lärdom av och kommer ta hänsyn till vid kommande resor. Är det någon som har frågor eller funderingar inför Thailandsresor just kring sjukvård, försäkringar, är det bara att höra av sig med ett mail – så hjälper jag till om jag kan.