Lycklig Foto

Fotografering
Jag fotograferar ofta och gärna! Jag gör fotouppdrag såsom bröllopsfotograferingar, barnfotograferingar, nyföddfotograferingar, familjefotograferingar, dop, gravid – allt utifrån önskemål. Jag fotograferar i naturligt ljus på en plats vi bestämmer tillsammans – hemma hos er, i lekparken, i en skogsdunge, på stranden eller någon annanstans. Jag har en förkärlek för färgstarka bilder med mycket ljus, gärna i en dokumentär stil på platser som känns avslappnade. En fotografering ska vara roligt!

Info och priser
Det vore jätteroligt om ni vill anlita mig! För mer info om priser, vad som ingår och om hur vi lägger upp fotograferingen – maila mig på pernilla@lycklig.org så återkommer jag med mer information. Jag fotograferar i första hand i nordvästra Skåne med omnejd. Jag gör fotouppdrag vid sidan av mitt vanliga jobb som fritidspedagog, för att det är så fantastiskt kul! Lycklig foto innehar f-skattesedel.
Facebook
Här finns jag på Facebook! Välkomna in och gilla sidan om ni vill se det senaste kring mitt fotande.

Portfolio
Ta gärna en titt på mina bilder. I min portfolio samlar jag foton jag gillar som jag tagit på uppdrag, i bekantskapskretsen eller på mina egna barn.

Bröllop

Gravid

Bebis

Dop & Namngivning

Barn & familj

Diverse

Kontakt: pernilla@lycklig.org

Alla foton är tagna av mig. ©Pernilla. Inga bilder får sparas ner eller användas utan mitt tillstånd. För de personer som jag har fotograferat och som förekommer på bilderna gäller användande av fotona enligt överenskommelse.