Arkiv för november, 2011Nytt & bytt

tisdag, 29 november 2011

Vi har nya kökslampor! Jag är jättenöjd. Det var inte en dag för tidigt att vi fick bytt ut den där svarta 79 kronors ikealampan som hängt med över otaliga köksbord sedan tidernas begynnelse. Eller åtminstone sedan jag flyttade hemifrån för… ja, ganska många år sen ;-) . Visst blev det fint?

Läs hela inlägget »

Postad i Hos oss, Öppet | 12 Kommentarer »


Rosor i november

tisdag, 29 november 2011

Det är 9-10 grader varmt och soligt. Måste vara den mildaste november i mannaminne. Inte mig emot. Snön kommer säkert tids nog och sen smäller den och fryser på igen, på klassiskt skånemanér, så att det därmed blir omöjligt att ta sig fram med barnvagnen. Men det är ju en aning underligt att rosorna fortfarande [...]

Läs hela inlägget »

Postad i Äta & Dricka, Öppet, Shopping, Vanliga dagar | 3 Kommentarer »


Kvällspyssel

måndag, 28 november 2011

Har suttit och fixat lite med inbjudningskorten till Noahs dop. Det gick inte riktigt som jag tänkt mig till en början, men efter att Pär byggt om stämplarna en aning, blev resultatet genast bättre. Nu ligger korten på tork på köksbordet. Huvudpersonen sussar gott i sin babysitter brevid, helt ovetandes om det kommande eventet .

Läs hela inlägget »

Postad i Hos oss, Öppet | 1 Kommentar »


Another year goes by

måndag, 28 november 2011

So far so good! Tretton år tillsammans idag. Tre barn, villa, volvo, vovve. Mitt i livet. Vad mycket vi har åstadkommit tillsammans ♥.

Läs hela inlägget »

Postad i Öppet, Tankar | 10 Kommentarer »


Rusk ute, varmt och ombonat inne

söndag, 27 november 2011

Det blev advent i vårt hus också. Även om vi som vanligt inte har den bästa framförhållningen, så lyser nu stjärnor och ljusstakar i fönstren. Hög mysfaktor. Adventsljus och hyacintdoft. Finfint. Bebisen sover gott i vagnen, brorsorna och pappan är på fotbollsträning, jag har röjt i huset och sanerat springorna i trägolvet i hallen från [...]

Läs hela inlägget »

Postad i Hos oss, Öppet, Tankar | 2 Kommentarer »


It´s all about timing

fredag, 25 november 2011

Du måste logga in för att läsa detta inlägg. Läs vidare i menyn under ”registrering”..

Läs hela inlägget »

Postad i Okategoriserade | 2 Kommentarer »