Rosor i november

Det är 9-10 grader varmt och soligt. Måste vara den mildaste november i mannaminne. Inte mig emot. Snön kommer säkert tids nog och sen smäller den och fryser på igen, på klassiskt skånemanér, så att det därmed blir omöjligt att ta sig fram med barnvagnen. Men det är ju en aning underligt att rosorna fortfarande blommor. Lite frostbitna förvisso, men ändock. Och vår syren slår knoppar igen. Weird.

Igår hade vi som sagt årsdag och min hemmatillvaro med kidsen medgav igår inte direkt några möjligheter till att ordna några pangöverraskningar till min man. Mer än ett ketchuphjärta på hans tallrik. Där det serverades köttbullar och makaroner dagen till ära ;-) . Han däremot, hade fixat både blommor och en efterlängtad termosmugg till mig. Perfekt för en lattemamma på landet liksom. Enkel och snygg dessutom – en svart Stelton.
111129

3 kommentarer på “Rosor i november”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Anneli

  Vilken fin mugg, jag är på jakt efter en till mig själv. Så jobbigt att släpa med kaffetermosen överallt ;-)


 2. Kommentar från: mormor

  Ett ketchuphjärta är inte det sämsta!
  Det är tanken som gäller! :smile: O det är ju rött i
  alla fall!
  Kram mor
  :


 3. Kommentar från: mammamia

  Ett ketchup :kiss: på sin tallrik är väl vardags lyx på hög nivå :smile: urgulligt! KRAM

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(