Rusk ute, varmt och ombonat inne

111127
Det blev advent i vårt hus också. Även om vi som vanligt inte har den bästa framförhållningen, så lyser nu stjärnor och ljusstakar i fönstren. Hög mysfaktor. Adventsljus och hyacintdoft. Finfint. Bebisen sover gott i vagnen, brorsorna och pappan är på fotbollsträning, jag har röjt i huset och sanerat springorna i trägolvet i hallen från bebiskräk. Med tops. Mammalivet har sannerligen både sina fram och baksidor :love: . Nu en kopp kaffe vid datorn med Sarah Dawn Finers Winterland på Spotify. Senare ska storebror på kalas och vi andra ska ge oss på jakt efter ytterligare några saker som behövs för att avsluta toalettbyggesprojektet. Som dörrhandtag och lås. Julskyltningen hoppar vi över, jag är föga intresserad av att slå mig fram bland halva Skåne på shoppinggatan i stan, speciellt inte om man riskerar att blåsa bort. Vi kommer nog få vår dos av julstämning ändå, i veckan som kommer ska vi åka till mitt jobb på julpysselkväll (i år kanske jag till och med hinner pyssla lite själv när jag inte jobbar. En krans till dörren är planen.) och om ett par veckor tänkte vi gå på en lite mer småskalig julmarknad.

Det är riktigt busväder ute och vi inväntar Berit med spänning. Tydligen spås det att hon kan vara i klass med Gudrun. Som en okänd kusin som dyker upp nästan 7 år senare. Maken är lite olyckskorp när det stormar ute och skulle nog gärna sätta spännremmar runt hela huset så att taket verkligen sitter kvar, men vi får hoppas det stannar där det ska även utan remmar.

Jag har ytterligare ett mission idag – att göra inbjudningskorten till Noahs dop som blir till trettonhelgen. Gav mig mot bättre vetande ut till stora köpcentrat igår bara för att få införskaffat nödvändiga attiraljer till detta projekt, så nu får jag se till att få tummen ur också… Trevlig advent!

2 kommentarer på “Rusk ute, varmt och ombonat inne”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Anneli

    Blir ingen julskyltning här heller, vill inte riskera att få takpannor i huvudet eller något. Med min tur, eller otur, är det ett mycket möjligt scenario!


  2. Kommentar från: Bromans Bravader

    Mysigt!
    Hoppas ni inte har blåst bort =)

    Jannike

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(