Hösthelg

Maken stack till Stockholm för att springa ett galet lopp (han överlevde Tjurruset) med sina gamla lumparkompisar. Jag och killarna har haft en härlig hösthelg här hemma. I fredags kom ett par av mina gulliga kollegor och sällskapade oss. Igår körde vi tacomys, lördagsgodis såklart, och Fångarna på fortet – allt enligt grabbarnas önskemål. Vädret har varit fantastiskt och förutom fotbollsmatch för Theo igår och kalas för Kasper hann vi med en härlig eftermiddag med promenad och lek på stranden. Idag blir det golfskola och simskola och jag ska försöka få in min egen träning (friskis&svettis har ett grymt cirkelfyspass här i byn på söndagar – tips!) också. Får muta grabbarna med ipads och så får de hänga på helt enkelt. Ingen dödtid direkt – men vi har det så bra, jag och småkillarna ❤️.

IMG_8727-4.JPG

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(