3 ♥

Ni vet när man efter en god middag med förrätt och huvudrätt beställer in en efterrätt som verkar god, fastän man är ganska mätt, bara för att man gillar efterrätt. Och visar det sig vara den bästa efterätt man ätit i hela sitt liv. Så är det. Att få en liten trea. Som en alldeles fantastisk, makalös efterrätt. Som inte tar slut. Och idag fyller han tre år, vår efterrätt, vår lillebror, vår minsta människa. Vår älskade lille pruttrumpa med den starka viljan och det gurglande skrattet. Han som landade hos oss efter en kämpig gravidresa – för exakt tre år sen idag.
140929
När jag tänker tillbaka på Noahs ankomst minns jag allra tydligast hans bröders första möte med den nya brorsan – förundran, glädje och stolthet – vilket syns på bilden ovan. En av mina all time favoriter på brorsorna tillsammans tror jag – på just den är Noah bara några timmar gammal. Jag minns också alldeles särskilt tydligt andra natten på neo, där vi fick tillbringa några dagar då Noah hade det lite tufft med andningen till en början. Den natten halvlåg jag i sängen i akutrummet på neo med personalen som hade full koll på oss, i rummet precis brevid. Jag hade min bebis sovandes på bröstet – och såg världen så sakteliga vakna utanför. Magiskt. En stund av totalt lugn efter månader av oro och sjukdom – och ett så fint minne även tre år senare.

Noah har haft en toppendag. Han väcktes av skönsång från sina föräldrar och brorsor och fick många paket med ”stora maskiner” vilket var precis vad han önskade. Nu är han både en betongbil, en helikopter, en skördetröska och en polisbil rikare. På förskolan firades han fint med födelsedagshatt, sång, kramar och paket och här hemma har vi ikväll ätit hans födelsedagsönskemiddag (hamburgare) och tårta. En fin dag för världens finaste treåring ♥.

2 kommentarer på “3 ♥”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Birgit Svärdh

    Så fint du skriver om Noah från födelse till treårsdagen!!! Kram


  2. Kommentar från: Therese

    Härligt skrivet! Jag vet dessutom precis hur du menar och håller med dig till fullo :)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(