Vad vi har gjort

Höströjt i trädgården – krattat, tagit in trädgårdsmöbler, monterat ner studsmattan. And so on. Planterat lökar med Noah och sagt ”godnatt sovgott ses till våren” till varenda en. Träffat svåger och kusinerna från långt-borta. Tittat på braskaminer. Ätit middag med bästa vännerna. Spelat spel. Druckit kaffe hos grannen. Tittat på barnens lövkrig. Varit på friidrottsskola med Theo. Varit på simskola med Kasper. Varit på fotbollsmatch med Theo. Tagit typ hundrafemtio konflikter med Noah (ja, han är sjukt trotsig. Och sjukt envis). Njutit av fantastiskt höstväder. Tränat cirkelfys. Och nu. Landat i soffan. Nöjd med helgen som gått.

IMG_8875.JPG

3 kommentarer på “Vad vi har gjort”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Birgit Svärdh

    Ja ni har verkligen fått gjort mycket!! O nu är det ny vecka o jag hoppas ni får det bra ! Vi hörs i veckan! Har en del ”jobbtimmar” med mina tanter o övning inför advent börjat!! Känns konstig att tänka på advent en sån här härlig solig dag!! Kram mor


  2. Kommentar från: Maria

    Verkar varit en bra helg!!!


  3. Kommentar från: Morfar

    Fina bilder som alltid, men som du säger aktiviteterna här verkar inte vara av samma intensitet som tidigare. Känns ändå som lite mer kapacitet i den här sidan.

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(