Att göra lite mer av sina bilder

20140222-202444.jpg
Jag försöker göra mer med mina foton det här året. Jag hoppas hoppas hoppas att det kan bli året då jag kommer ikapp med mina fotoböcker och jag planerar även ett par instagramfotoböcker och fler stickygrams och framkallade instabilder. Och så vill jag äntligen redigera ikapp, och fota mer privat igen med DEN RIKTIGA KAMERAN, inte bara iPhonekameran.

Men hursomhelst. Göra mer med foton överlag alltså. Jag har också de senaste dagarna suttit och valt ut en herrans massa foton från 2005 och framåt och lagt i vår hemmadelningsmapp. Dessa rullar nu som skärmsläckare på tv:n och jag måste säga att det är ett grymt bra sätt att använda alla foton. Flashback. Nostalgitrippar. Minnen. Förundran över hur stora barnen har blivit (jättekonstigt, vi har ju inte blivit äldre?!). En massa ”kommer du ihåg den där gången när…”. Barnen som försöker lista ut vem av dem som syns på bild (de är väldigt lika varandra i samma ålder). Fina dagar passerar revy. Vanliga dagar. Regniga dagar. Semesterdagar. I en salig blandning. Jag fastnar, sittandes på soffbordet och ser åren rulla fram på skärmen.

Varför har jag inte gjort detta enkla innan?! Ibland sitter det långt inne, men desto roligare när man väl får gjort något. Testa!

2 kommentarer på “Att göra lite mer av sina bilder”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Birgit Svärdh

    Håller verkligen med om att man fastnar o ser på bilderna! Bästa ”tv-program”!!


  2. Kommentar från: Helena_C

    vilket kul tips! ja varför har man inte gjort det tidigare? :-)

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(