Ett anonymt guldkorn på en ledig lovdag

20140221-144730.jpg

Efterlängtad ledig lovdag! Hur mycket jag än tycker om mitt jobb finns det ju inget som går upp mot tid tillsammans med mina egna pojkar. Vi tog en lugn morgon, frukost framför OStv och soffmys.

Jag fick igår från några olika håll tips att testa Leksaksmuseet i Helsingborg (Toyworld) så efter frukost packade jag in ungar och rullstol i bilen och körde in till stan. Och det visade sig vara en höjdare! Massor av leksaker, fantastiska uppbyggda leksaksmiljöer att titta på, knappar att trycka på, tipsrunda, lekhörnor, gott om plats, fräscha toaletter. Rätt som det var dök Pippi upp och delade ut godis till barnen och som pricken över i:et var det hela en riktig nostalgitripp för mamman :-). Lyckat, med andra ord! Museet är ganska anonymt, jag visste inte ens att det fanns, och så visade det sig vara ett riktigt guldkorn och beläget i källarplan i gallerian mitt i stan.

Därefter fortsatte vi till maxi för en korv-med-bröd-lunch och handling och jag måste erkänna att det är en utmaning att få med rullstol, kundvagn, tre ungar och de varor man skrivit på handlalistan. Men det gick fint! Främst eftersom min store son är så ofantligt hjälpsam – han hjälper till med allt, kör rullstolen, hämtar grejer, håller Noah i handen, fixar och trixar. Men nu är vi ganska trötta så vi passar på att vila en stund allesammans.

Ikväll ska jag laga porterstek efter ett recept som min kollega talat sig varm för. Till det ska vi ha potatisgratäng och sallad. Trevlig helg!

En kommentar på “Ett anonymt guldkorn på en ledig lovdag”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Therese

    Härligt med hittade guldkorn!! Grattis i efterskott också :)

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(