Det var nära

Vabruari kallas den, den här månaden. Vi kom igenom nästan hela! Vi brukar faktiskt av erfarenhet, ha fler sjukdagar i januari än i februari, men i år har vi, om man bortser från vad som följer med det brutna benet för lille Kasper, hållt oss osedvanligt friska hitills. Bara en vab-dag för sjuka barn, för alla tre barnen – fram tills idag. Hög feber sent igår kväll för Noah, snor som forsar och hemsk hosta. Så idag har det blivit en innemysar dag i soffan med en liten febervarm minsteprins i knäet.

20140228-145841.jpg
Kasper fick såklart också passa på att ta en extra mysdag och Theo kunde gå direkt hem efter skolan. Nu hoppas vi på att kurera oss över helgen – jag har också varit riktigt risig i veckan med en rejäl förkylning, fast jag har tagit mig till jobbet ändå – det funkar med alvedon.

Nu sover sjuklingen och jag och storkillarna försöker komma överens om vad vi ska ha för gott på fredagsmyset. Trevlig helg!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(