Olof Viktors

Innan vi lämnade Karlaby Kro i lördags frågade vi om tips på något mysigt ställe att stanna och fika på – och vi blev rekommenderade Olof Viktors. Vi gjorde ett pitstop där och det visade sig vara ett riktigt bra tips. Caféet var verkligen supermysigt, hemtrevligt och ombonat. Tända ljus överallt, gott kaffe och en av de bästa chokladkakorna i mannaminne (kakan var med nån sorts kola överst, tokigt gott). Så där satt vi en bra stund, i godan ro, och pratade om stort och smått. Och den där mysiga gamla glasverandan – den gav mig finfina idéer till ett framtida bygge av en egen glasveranda på vårt gamla hus (till makens stora förskräckelse. Men bara lugn, det får väl bli typ… när barnen har flyttat hemifrån ;) ). Hursomhelst – kameran var ju med här också såklart och det är väldigt roligt att ta lite bilder sådär bara för nöjes skull ibland. Det blir ju inte riktigt lika ofta att jag gör det längre. Så – check it out. Och gör ett besök om ni har vägarna förbi :razz: .

Här hemma har minstebror har varit sjuk i några dagar – i vad som visade sig vara tredagarsfeber. Idag var han feberfri igen och fick lite prickar, klassiska symptom med andra ord. Nu väntar campusdagar på högskolan torsdag och fredag för min del. Massor av redovisningar – dans, skridsko, gymnastik och boll. Barnen ska hänga med farmor & farfar. I helgen ska vi fixa julgodis, posta julkorten, lösa en del julklappar, hugga gran, gå på luciakonsert i kyrkan, bygga snögubbe, åka snowracer och julpynta lite. Hej vad det går. Ha det gott så länge!

5 kommentarer på “Olof Viktors”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Annika

    Har aldrig varit där, men hört att det ska vara sååå mysigt. Morsan brukar köpa deras knäcke och müsli. Ska tigga ett smakprov nästa gång jag är hemma.

    Kram!


  2. Kommentar från: Ingela

    Hej Pernilla,

    har inte tittat in här på evigheter och har glömt mitt inlogg… Ser fantastiskt ut med en helg på tu man hand på ett så där vackert ställe!!

    Idag kom jag att tänka på risgrynsgröt och har för mig att det var hos dig jag läste om den eminenta ideen att koka gröten i ugnen. Jag gjorde det flera gånger den julen (förra, eller till och med förrförra?!) men har inte sparat receptet och hittar det eller någon sökruta inte hos dig heller. Har du kvar receptet (tror det var en länk till en annan sida) så vill jag väldigt gärna ha det!! Kan du maila det till mig tror du?

    Hoppas allt är bra med dig och dina killar, får läsa ikapp en annan dag! Kram från Norge


  3. Kommentar från: Mor-mor

    Ser mysigt ut! O så kul att få se sin dotter på bild också! Ett par inlägg i följd tom!
    Kram


  4. Kommentar från: Gunnel

    Hej Pernilla! Min dotter och jag var på Olof Viktors förra sommaren. Jag är född inte långt därifrån, så vi var ute på en nostalgitripp. Jag önskar dig och din familj en riktigt God Jul.


  5. Kommentar från: Mimmi

    Åh det är så mysigt. Deras Röda The i fin plåtburk är min favorit. Hoppas den säljs även på Chocolatte i Hbg så jag kan fylla på burken som nu är tom i öknen.





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(