Fredagsmys deluxe

I fredags eftermiddag lämnade vi in hela skocken hos farmorn och farfarn, och sedan fortsatte jag och Pär åt sydost. Alldeles själva i bilen. How weird! Siktet inställt på Karlaby Kro – och bara vägbeskrivningen på hemsidan låter ju hur mysig som helst: När du kommer in i byn Karlaby ligger vår Kro uppe till vänster på kullen ♥. Och väl där levde allt verkligen upp till våra förväntningar. Otroligt fint, charmigt, genomtänkt, välkomnande. Fint bemötande, god mat. Jag hade bokat deras paket ”fredagsmys” med övernattning, massage, tillgång till pool och bastu, middag serverad på rummet på kvällen, vin och godis och frukostbuffé dagen därpå.

Och i sådana härliga miljöer är det lätt hänt att gå lite bananas med kameran. Vilket jag gjorde. Givetvis. Så här följer mååånga bilder :love: .

Visst är där fint? Rekommenderas verkligen. Ett dygns äktenskapsvård helt enkelt, lite tid på egen hand. På lördagen åt vi en riktigt fin frukostbuffé med alldeles nybakat, fortfarande varmt surdegsbröd och massor av godsaker. Slog oss ner i varsin fåtölj och läste tidningen. Tittade ut lite på snön och solen. Och sedan åkte vi i sakta mak norrut igen för att hämta våra tre grabbar och hunden. Alldeles lagom. Det tar inte så lång tid innan man börjar sakna dem :love: .

7 kommentarer på “Fredagsmys deluxe”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Mimmi

    Men åh så underbart det ser ut. Jag hoppas innerligt på lite egen tid utan gulliganer i mars, men vi får se om J får ledigt. Annars får vi ta det i sommar ”himmavid”.


  2. Kommentar från: casaofmia

    Åh där har vi varit och det är fantastiskt, jättefina bilder, kram


  3. Kommentar från: Sockergrynet

    Det ser helt fantastiskt ut!!


  4. Kommentar från: Lotta - ohlovely.se

    Åh, så mysigt! Det är verkligen guld värt med egentid på tuman hand. :heart: :love:

    Underbara bilder! Dit skulle jag också vilja åka. Verkligen. :)

    Ser att du fastnat på några bilder också. Bra jobbat Pär! Himla fina bilder måste jag säga. Det är inte så ofta man ser bilder på dig… kul!

    Kram på er!


  5. Kommentar från: Hilda

    Ser helt underbart ut!


  6. Kommentar från: jack

    Härligt! Lyllos! Och du FRAMFÖR kameran! Flera gånger! :P


  7. Kommentar från: Annica

    Wow!!! Vilka bilder och vilket ställe!!!
    Något att ha i tankarna för framtiden!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(