Som måndag. Fast tisdag.

120410
Och första dagen sen…. ja, det måste vara i mitten av februari som det bara är jag, minsteman och lurvet hemma. Vi promerade med storkillarna till skola och dagis och tog sedan en rask promenad runt hela byn (med ett pitstop för trevlig pratstund). Eller var det en PW? Är det effektivare om man kallar det powerwalk eller måste man göra nåt mer än att trampa på ordentligt och gå fort så man blir varm? Om det räcker så har jag nog tagit en powerwalk idag minsann ;-) . Vilket definitivt var nödvändigt efter påskens utsväningar på mat och godisfronten. Herregud. Måste ta nya tag mot sötsuget. Så här kan vi inte ha det.

Vädret lämnar en del övrigt att önska, det regnar, blåser och känns som vilken oktoberdag som helst. Inte utan att man längtar en aning efter promenaderna på stranden. Väl inkomna har Noah tränat flitigt på att förflytta sig med sin rullteknik och jag har plockat undan påsken och kört ett varv med dammsugaren. Nu sover älsklingsbebben och jag tänkte försöka få gjort ett litet projekt som jag tänkt på ett tag.

4 kommentarer på “Som måndag. Fast tisdag.”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Maria Fille och Cosmo

    Vilken fin ny layout du fått till.

    Här har vi ett uselt väder men jag sitter inne på jobbet och kurar. Eleverna har påsklov så jag får chansen att jobba undan lite med rättning och omdömen som blivit liggande.

    Ha en bra vecka.
    Kram M,F&C


  2. Kommentar från: carina

    Jättefin layout =) Idag vill man bara krypa under en filt o mysa. Ha det så bra!
    Kram


  3. Kommentar från: Linda

    Fin layout =)
    Ja, det är inget vårväder precis… :wtf:


  4. Kommentar från: Mor-mor

    Säger också -fin ny layout! O härlig bild på stranden!
    Kram mor





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(