Nytt, bytt och en avslagen final

Det blev en avslagen avslutning på en annars mycket trevlig påskhelg – pappan tacklade av och blev ordentligt krasslig. Jag och pojkarna har hållt ställningarna idag, men det har inte varit den roligaste dagen i mannaminne. En promenad på jakt efter vattenpölar att hoppa i är väl det mest spännande som hänt – men det var så galet kallt, blåsigt och äckelruggigt ute så nej. Det blev ingen lång runda. Tvätt, film och röj här hemma har dagen annars ägnats åt. Skickade ut storbarnen och spela bandy ett tag innan de rev huset fullständigt, men det blev ingen lång stund och jag kan inte direkt klandra dem. Det är ingen njutning att vara ute idag – helt enkelt nordvästskånskt kustväder när det är som sämst.
120409
Hursomhelst, för att liva upp mig något så slängde jag ihop en ny design till bloggen när minsteman sov – jag har förvisso tusen andra saker jag borde göra men jag vet ärligt talat inte i vilken ände jag ska börja. Så jag började med nåt som inte ens är speciellt nödvändigt. Men. Nu har bloggen fått lite nya kläder och tanken är att det ska vara både en vår och sommardesign. Borde funka, inte sant? Några fel? Säg till! Har använt material från ett digiscrapkit som heter ”A day in the life” från Three paper peonies.

5 kommentarer på “Nytt, bytt och en avslagen final”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Annika

  Åhh, nää… Då vet du preciiiis vad jag talar om. Män och sjukor. Stackarna! ;-)


 2. Kommentar från: Morfar

  ;-) Tack för besöket. Skönt att ni är hemma och välbehållna.


 3. Kommentar från: Dessi at [Home and desire]

  Så fint! Ser utmärkt ut!


 4. Kommentar från: MariaL

  Finfint!


 5. Kommentar från: Nina [ljuvligt]

  Snyggt! Älskar kameran och vimpeln där uppe

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(