Hur man uppgraderar en Isa

Ja, jag var lite snabb när jag beställde den fina Huller-om-buller-familje-tavlan från Isa form för nåt år sen. Cirkusen var inte fulltaglig då. Det är den däremot nu. Så hur skulle man då göra för att få med minsteprins på föreställningen? Gick in på shoppens Facebooksida för att höra om Isa hade någon idé för att komplettera tavlan, eller om man kunde beställa ett extra huvud att fästa på tavlan eller nåt annat. Tyvärr gick inte det på grund av trycket, men jag fick lite tips om att klippa och klistra och göra nåt eget hemmapyssel. Så jag har klurat lite på det sedan dess. Och så här blev det:
120411
Jag har helt enkelt tagit ut originaltrycket från ramen och fotograferat av det rakt uppifrån. Sen har jag lagt in och klippt till i photoshop för att få det i rätt storlek till ramen. Jag har även förbättrat den svarta färgen som blev lite blek. Sen gjorde jag en OCH-tavla i ett typsnitt som hyfsat liknar det på originalbilden, skrev ut det hela och ramade in. De där småtavlorna är givetvis inte alls lika fina i kvalitén som originaltryckten, och egentligen skulle jag väl framkallat både det extra barnhuvudet och texten hos nåt fotolabb, men nu fick det bli så här. Och jag tycker faktiskt det blev godkänt. Mamma, pappa, Theo, Kasper, Biggles. Och Noah ♥.

Har haft en bra dag hitills – till att börja med lyckades jag med konststycket att få bebisen att somna om efter morgonmatningen och sova ända till halv nio. Det blev nästan lite stressigt att hinna i tid till vårt promenadsällskap ner till bibilioteket för mammagrupp ;-). Men med en frukostmacka på stående fot och kaffe i termosmuggen på promenaden gick det fint ändå. På föräldragruppen idag pratades om barns tidiga språkutveckling och böcker – ett samarbete mellan förskolans specialpedagog, biblioteket och bvc. Trevligt. Vi ska faktiskt gå till biblioteket i eftermiddag när jag hämtat barnen och låna lite nya böcker, vårt planerade fikasällskap har blivit sjuka (det tycks fortfarande gå en herrans massa baciller överallt. Och jag är ju, av förklarliga skäl, livrädd för allt vad baciller heter just nu) så vi får hitta på nåt annat att aktivera oss med.

6 kommentarer på “Hur man uppgraderar en Isa”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: ulle_80

    Du är så smart!


  2. Kommentar från: Mor-mor

    Blev ju jättebra! :smile:
    Kram mor


  3. Kommentar från: Akay

    Så fiffigt – och fint!


  4. Kommentar från: Dessi at [Home and desire]

    Himla fint! :)


  5. Kommentar från: Tittilina

    Vad bra det blev!
    Och vad glad att du visade trycket som jag så länge letat efter. Nu veta jag äntligen var jag ska lägga en beställning.


  6. Kommentar från: Uppgradering « www.isa.nu/blog

    [...] Jag får fråganibland på tips hur man kan förvandla in en ny familjemedlem till familjemotivet Huller om buller. Även om man just nu känner att familjen är komplett så är det ju inte säkert att man gör det några år framöver. Jag har väl inte haft någon jättebra lösning. Men Pernilla fixade in den sjätte familjemedlemmet på ett himla fiffigt sätt. Här har hon skrivit om hur man uppgraderar en isa. [...]





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(