I ett jehu

Helgen har gått galet fort. Vi har haft fredagsmys med fredagspasta, fredagsglass och lite fredagsvin för mamman och pappan. Följt av traditionsenligt somna-på-soffan-innan-klockan-22. Vi har röjt inne (jag) och fällt träd i trädgården (min man med motorsåg = en lycklig man). Jag har redigerat bilder, försökt fånga mina jongleringsbollar och vi har ätit middag med vänner. Vi har varit på ikea och äntligen, tredje gången gillt, fått fatt på allt vi skulle ha för att organisera ett pysselbord i vårt gemensamma lekrum på nedervåningen, samt för att få bättre förvaring i Kaspers rum. Dessutom stötte vi på vännerna på ikea (eller rättare sagt, kidsen hittade varandra i Småland. Lekrummet) vilket resulterade i en trevlig spontanlunch. Därefter åkte vi vidare (med en absolut maxlastad volvo v50) för en trevlig eftermiddagsfika. Avslutningsvis har storkillarna varit på simskola ikväll och jag fick då passat på att simma veckans 1000 meter på samma gång.

Medans barnen åt en kvällsmacka efter simningen fick jag organiserat förvaringen på de nymonterade vägghyllorna i Kaspers rum, och när alla tre prinsarna somnat gott fick vi fixat med det nya pysselbordet. Ja, det är pysselhörna in da making som syns på de urdåliga iphonebilderna ovan. Det kommer bli riktigt bra när det blir klart tror jag. Jag menar, bara färgkoordinerade tuschpennor – vem vill inte pyssla där lixom?! Vi ska också fixa ett par stolar, just nu står ett par urfula, opraktiska fällstolar vid bordet. Tanken är att hitta ett par gamla stolar på loppis som jag kan måla. Men vi får se. Hursomhelst, återkommer med foton både från det nya bordet och den nya förvaringen i Kaspers rum en annan dag. Det är ju alltid roligare att fota när det är bra ljus i rummen.

Vi har fått gjort en hel del i helgen. Gilla på den känslan. Nu kommer jag bli konferensänka större delen av veckan, så – over and out!

2 kommentarer på “I ett jehu”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Annelie

    Härligt! Fasen vad man känner sig nöjd när man kan pricka av lite från evighetslånga ”attgöra” listan.

    Kram


  2. Kommentar från: Anna

    Vad fint det blev! Du gav mig en idé! En pysselbänk borde vi ha. Har samma ”bekymmer” med att barnen drar ut allt till köks bordet som sen ska tas bort..Tack för inspiration! Kram





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(