Jonglera

Det är lite många bollar i luften just nu. Och att jonglera är kanske inte min allra starkaste sida. Det är (minst) tre lite större saker jag försöker få ihop och styra upp. Nästan samtidigt. Plus en massa uppdragsbilder som ska redigeras. Plus vardagslivet. Jag hoppas jag ska kunna få lite saker på plats och klart den här veckan, komma igång ordentligt med somligt och få besked och veta tider kring annat. Fånga bollarna helt enkelt. Så, lite frånvarande är jag här just nu. Lite ovanligt. Jag gillar ju blogg och bildpysslet. Det är min egentid. I`ll be back. Kanske redan senare idag :pleased: .

Biggles med nyfunna vännen Malte. Dessa två tokar har just sprungit uppskattningsvis 3 mil i trädgården. På en timme. Praktiskt när mammagruppsvänner tar med sig både barn och hund och på så vis aktiverar stora delar av skocken på samma gång. Och dricker kaffe med mig. Me like!

2 kommentarer på “Jonglera”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Lizzan

    Det är inte alltid lätt att hålla reda på alla bollar. Hoppas du snart fångat dem och finner tid till blogg och bilder!
    //Lizzan


  2. Kommentar från: Anna

    Ibland är det många bollar…känner igen det där..här har bollarna trillat på så sömnen blivit lidande…Vi får ta del av varandras bollar över kaffe snart! See ya! :-) Kram





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(