Samlade sommarminnen part II (eller III. Eller IV. Eller vad det nu kan vara)

Krassliga minsteprins med den höga febern sover. Preppad med nässpray och luftrörsvidgande. Resten av familjen är på fotbollscup. Latte och bildredigering och Linnéa Henriksson på spotify. Riktigt bra faktiskt.

Varvar att ta tag i lite uppdragsfoton och att gå igenom sommarfotona. De där härliga dagarna på Astrid Lindgrens värld står på tur. Tanken är att de ska samlas i resegalleriet. Snart. Vi hade så himla kul på den där lilla trippen! Jag som var så skeptisk och tyckte att ALV tillhör de där ”måste-besöka-med-barn” ställena. Och så blev det så himla bra! Både vi och barnen var lyriska. Fastän det nu är ett tag sen sjunger barnen dagligen på olika Astrid Lindgren sånger och Pippi på de sju haven, Rasmus på Luffen och Karlsson på taket filmerna rullar flitigt.

Ute blåser hösten. Men igår hade vi en varm och mysig kväll med kära vännerna (som vågade komma trots sjukstatusen). God mat (den här fiskgrytan var finfin. Jag hade i cocktailtomater samtidigt som räkorna också), prat och skratt till långt in på natten. Och bus för den fyrbente med borderterrierkompisen Eskil icke att förglömma. Det är emellanåt svårt att tro att Biggles är en 8,5 år gammal farbror när han borderfnattar trädgården runt och tokbrottas med likasinnad vän. Härligt. Dagens kräftskiva får dessvärre utgå. Trist! Men Noah är verkligen inte i form för att ge sig ut. Börjar misstänka att det inte är meningen att vi ska gå på kräftskiva. Förra året var Kasper som var sjuk. Vi kanske ska börja med nåt annat tema istället? Surströmming? Synd bara att det är så förbaskat äckligt x0 . Hursomhelst, det får blir hemmakväll och en rejäl påse lördagsgodis. Trevlig lördag!

En kommentar på “Samlade sommarminnen part II (eller III. Eller IV. Eller vad det nu kan vara)”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: odd brown bird

    Verkligen äckligt med surströmming! Gjorde ett försök förra året men det gick bara inte. Däremot lyckades en väninna muta sexåringen med en tjuga mot att han smakade. Cash is king kan man säga ;)

    Finfina bilder!

    Kram kram





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(