Färgklick

Ja, eftersom jag beklagat mig över bristen på färg i det grå februarislasket, fick jag ju åtminstone göra något åt bloggens avsaknad av färg. Ny design, egentligen en aningen rörig för min smak, men färgglad är den iallafall :lol: !
Hittar du några fel (vilket inte vore så underligt, jag fascineras varje gång jag gör en ny design över att jag faktiskt får till det trots att jag har så dålig koll på wordpress :wink: )? Hör av dig på pernilla[at]lycklig.org, tack tack :smile: .

9 kommentarer på “Färgklick”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Fia

    Snyggt! Så duktig och produktiv du är! Jag gillade den andra layouten också väldigt mycket. Den här nya layouten blir man verkligen glad av – alla färgglada stjärnor liksom! Och så de tre stjärngossarna längst upp i headern. ;-) Fint som snus!


  2. Kommentar från: Lady in red

    Snygg ny design, jag har inte stött på några fel än iaf :wink: man blir så glad när man kommer in på en blogg med lite färg . . . längtar så till våren, men med all snö vi har fått här i Kristianstad så får jag nog längta ett tag till.
    Ha de så bra!
    - Anna


  3. Kommentar från: Pia

    Åh så fint!!


  4. Kommentar från: Annelie

    Hej!
    Visst piggar det upp med lite färg i detta gråa vädret… Men några snöflingor har ju faktiskt fått ligga kvar, inte illa…
    Ha en bra dag
    Kram Annelie


  5. Kommentar från: Myangels

    Jättefint! :smile:


  6. Kommentar från: Nina

    Haha! Skrev också om färg igår kväll! :smile: Tjusigt här blev, man blir verkligen glad! Färg är så himla skönt – speciellt om man tittar ut genom fönstret, blööö!
    (Det är kanske kalibrering på min dator, men det är en anings, men bara en anings!, jobbigt att läsa den neonturkosa texten på länkarna till vänster…)
    Och vet du! Imorgon ska jag få krama mina älsklingsbrorsbarn igen – lyllo mig!

    KRAM!


  7. Kommentar från: Maria, Fille & Cosmo

    Vilken härlig färgklick. Passar bra till de superfina svartvita fotona. Du är så kreativ!!

    Kram M,F&C


  8. Kommentar från: Lotta

    Vilka härliga färger!!! :lol:
    Det blev toksnyggt!

    Kram kram!


  9. Kommentar från: annelia

    Så fint :-)





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(