Boooooring

Vi tar ett verkligt krafttag för att bli av med alla elaka förkylningsbaciller just nu. Bye bye. En gång för alla helst. Så vi har hållt oss inne i hemmets lugna vrå idag och hoppas på det bästa. Men det är tråååkigt att vara inne jämt. Vi klättrar på väggarna. Jag mest. Försökte roa mig med en liten fotosession idag, tillsammans med en stol, en nalle och en Theo. Nallen och stolen samarbetade utan problem, vad Theo beträffar krävdes det en del mutor i form av chokladkex. Vad gör man inte för konsten :wink: ?
090210
Resterande foton finns i inlägget nedan, som för övrigt handlar om curling :lol: . Annars känns det som om fotoinspirationen tryter en smula just nu. Det blir samma samma samma. Jag vill ha vår. Oförkylda barn. Sol och färger. Lite blå himmel. Torra fötter på hundpromenaden. Det kan väl inte vara för mycket begärt :wink: ?

9 kommentarer på “Boooooring”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Cybertjejen

    Jag vill också ha vår och mer ljus så jag kan fota lite mer när jag kommer hem från jobbet


  2. Kommentar från: Myangels

    Ja.. vår vill jag också ha.


  3. Kommentar från: Pia

    Håller med!


  4. Kommentar från: Maria, Fille & Cosmo

    Nää, det är verkligen inte för mycket begärt.

    Kram M,F&C


  5. Kommentar från: Snäckan

    Ja mer vår åt folket! Och mindre förkylningar också!


  6. Kommentar från: Maria

    Håller med dig! Längtar oxå så grymt mycket efter en frisk familj, sol o värme! Här hemma håller vi oxå oss inne, liten kille med öroninflammation o magsjuk vovve.. Vad ska man hitta på?!

    Kram Maria


  7. Kommentar från: Anna

    Ja..jag kan bara instämma! Vår! Sol! Gröna blad, friska barn & värme!


  8. Kommentar från: Jeanette

    Nu har jag anmält mig till Mikaelas PS-kurs med start imorgon :lol: Hoppas på att såsmåningom även kunna finna de vinklar och vrår som gör dina bilder fantastiska… Man kan ju inte göra allt med Photoshop :wink:


  9. Kommentar från: Birgit

    Hej! En lång stund vid datan för att ta igen alla inlägg jag missat. Så härligt att se ”prinsarna” igen! Vi ses snart! O som mormor tänker jag ta mig friheten att ”sopa banan” ett par dagar!
    Kram till er alla! Mor-mor





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(