Veckoslut

Veckans sista dagar gick i ett. Bajsvägrarbebisen hade riktiga bekymmer med sin mage natten mellan torsdag och fredag, med resultat att han och jag var vakna från 02.18. Piiiip! När han äntligen somnade om var klockan 06.30 och det var dags att väcka Theo en kvart senare för att komma i tid till skolan. Snacka om att dagen släpade sig fram därefter. Jag och småkillarna tog oss ändock iväg till stora köpcentrat för att inhandla lite välbehövliga småsaker, fick lunchat på Ikea och sedan var det redan tid att hämta Theo i skolan igen. Dagarna flyger fram. Jag har definitivt inga problem med att fylla dem. På kvällen trotsade jag jättetröttheten och jag och Noah körde iväg på middag med bästa tjejkompisarna. Gott, mysigt och skönt att kunna sitta ner hela kvällen i godan ro och prata om stort och smått. Tiden rann iväg och innan jag kommit hem var klockan 00.30. Här hemma satt Pär och en kompis och snackade fram tv:n och jag blev uppe en stund till – vips hade jag varit vaken ett dygn innan jag till sist kom i säng. Så kan det gå.

Så lördagen blev ganska seg. Den också. Dagens största händelse blev att Noah med hjälp av ett par teskedar lactulos äntligen lyckades göra nummer två. Hallelujamoment skulle man kunna säga. På kvällen kom goda vänner på middag och vi hade en trevlig kväll – livligt med fem barn omkring oss, men väldigt trivsamt. Jag hade lagat en riktigt god kycklingrätt från ”Halv åtta hos mig”, och till efterrätt blev det en snabbcheesecake.
120129
Idag är vårt mission att byta Noahs vagga mot spjälsäng. Ett (kan tyckas) enkelt projekt, trots att det krävs viss ommöblering i sovrummet. Men om man har sett vårt källarförråd, inser man kanske att projektet inte är lika enkelt som man kan tro innan man börjar. Det har tagit hela förmiddagen att lokalisera själva sängen och ett spjälskydd. Madrassen och bäddmadrassen däremot tycks att gått upp i rök. Ingen av oss minns om den råkat ut för någon olycka och att vi därefter har slängt den, men hursomhelst hittar vi den inte. Därför blir det nu en akututtryckning till Ikea så att bebisen kan få sova i större säng inatt. Minste firar för övrigt sin fyramånadersdag idag och i veckan som gick klarade han fyramånadersbesiktningen på BVC med beröm godkänt. Han stoltserar nu med 6090 gram och 63 cm. Liten blir stor.

Så. Nu kör vi och hämtar storgrabbarna som är och leker med kompisar och sedan blir nästa stopp blågula varuhuset. Där vi nästan säkert kommer vara helt ensamma en söndag efter löning. Wish us luck.

En kommentar på “Veckoslut”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Bromans Bravader

    Oj, låter som en riktigt hemsk natt. Stackare, man blir ju helt färdig av sånt. Skönt att det kom tillslut ändå!
    Kram Jannike





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(