Monday bloody monday

111121
Idag är en sån där dag då det tar en hel förmiddag att plocka ur och i diskmaskinen. Och då gick jag ändå upp 6.45. Då jag är helt sjukt trött (eftersom sömnbristen tydligen börjar ge sig tillkänna en aning) och dessutom har tokont i ryggen (eftersom jag sitter som en gammal krokig gumma med gamnacke i sängen om nätterna när jag ammar Noah. Och ja, jag vet att jag skulle kunna gå upp och sitta bättre i fåtöljen. Men jag är helt enkelt inte förmögen till att flytta mig från sängen mitt i natten) var jag ganska tacksam att treåringen gladeligen tittade på Bolibompa en timme till efter att Theo kommit iväg till skolan (med snälla grannen, tack och lov. Eftersom Pär sålt sin bil innan han köpt en ny och därför kört med min idag. Annars hade jag fått gå med hela klanen och det är nästan mission impossible att reda ut till kl 8.15). Och att bebisen snällt somnade om en stund till. Samtidigt. Den sistnämnde förvisso liggandes på min mage i soffan, men ändå. Jag fick blunda i nästan 50 minuter till. Lycka. Annars hade jag förmodligen varit ännu långsammare resten av dagen.

Men sen var klockan mer än jag tänkt mig och förmiddagen gick i ett jehu. Bebisen är ju som bekant inne i en fas och vill gärna amma hela tiden. Alternativt bli buren. Vilket begränsar möjligheterna till andra aktiviteter en aning. Och nu är klockan halv ett och jag är precis klar med den där diskmaskinen. Snart är det dags att klä på den hemmavarande skocken och ge sig in i dimman för att hämta Theo i skolan. Andra saker jag har tänkt hinna med idag är att plantera några hyacinter, vika tvätt, laga middag, redigera några foton och somna tidigt ikväll. Med tanke på att jag inte haft personbästa nu på förmiddagen är oddsen förmodligen inte så goda för att jag ska lyckas…

Och just det ja, jag slängde i en helt random bild här också. Bara för att liva upp lite. Och för att våran största storebror, den lurvige, bara är så hemskt söt. Biggles ♥ babygymmet.

4 kommentarer på “Monday bloody monday”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Johanna

    Har du provat att amma liggande på natten? Vet att det inte funkar för alla men då kan man slumra en stund själv också…


  2. Kommentar från: Camillasnyahem.se

    Men åh så fin han är Biggles. <3 Det var Ebbots favoritplats med, och det är ju inte svårt att förstå, det ser onekligen mysigt ut!

    kKan tänka mig att vissa dagar är mer trötta än andra, det är spännande att följa livet med tre barn, så här lite på håll. :)

    Ha en fin dag! Kram!


  3. Kommentar från: Dessi at [Home and desire]

    Usch vilken dag!

    Här har vi också en borderterrier som älskade babygymmet när det stod framme! :)


  4. Kommentar från: Linda

    Hoppas du har mer krafter imorgon! Kram





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(