Nytt både här & där

Sådär. Lite nytt. Den gamla layouten var trist. Jag ville ha lite mer färg – hösten och hela tillvaron känns väldigt färgstark just nu :love: . Och så ville jag ha med minstebror i headern såklart. Det var längesedan jag hade något annat än enfärgad bakgrund, så jag körde med ett papper (ifrån ett kit av Three paper peonies – Sketchbook) som bakgrund. Jag får se om jag gillar det eller om jag tycker det blir för rörigt. Det får vara ett tag åtminstone. Färgerna gillar jag åtminstone. Hittar du fel? Säg gärna till!

Utekrukorna fick sig också en uppfräschning i helgen. Färgglad ljung ser trevligare ut än ehm… – gamla löv, vilket var det enda som fanns i krukorna förut ;-) .
111024

5 kommentarer på “Nytt både här & där”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Dagarna

  Höstig och fin layout.


 2. Kommentar från: Carina

  Jättefint! Kul med lite nya färger. Kram


 3. Kommentar från: Pia

  Jättefint!


 4. Kommentar från: Therese

  Jättefin layout!!


 5. Kommentar från: Snäckan

  Härlig header!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(