Ögonblick av klarsynthet

Kväll in da kaos house efter en ovanligt tuff dag med minstingen, där sista utbrottet handlade om att jag misslyckats med att tankeläsa rätt kring vilken kofta den unge herrn ville ta på sig när han skulle gå ut i sandlådan:

-Herregud Kasper. Jag är helt slut. Du måste vara den mest bestämda treåringen i hela världen.
-JAAAA! DET ÄR JAG. VERRRKLIGEN!

110922
Tur att han är världens charmigaste. Också :kiss: .

7 kommentarer på “Ögonblick av klarsynthet”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: jack

  Ja, hehe, jag vet inte om jag ska skrämmas men min störste har varit bestämd från födseln och inte blev det enklare efter flera trotsperioder … Tycker han håller på lika mycket än så vissa ääär väl bara sådana. :)
  När har du tid för snitt btw?


 2. Kommentar från: Maria

  Ha ha!!!


 3. Kommentar från: Helena

  Åh det känner jag så väl igen det där. Emilia får gå upp själv och hämta sina kläder för det är inte lönt jag gör det längre. Hon ser också ut därefter :-) och henne måste jag ha med när det ska handlar kläder. Endast taights, inga mjuka byxor eller jeans här inte. Hon ska känna i midjan så det inte spänner, vifta med armarna så hon känner om det spänner vid armhålorna, drar i halsen på tröjan så det inte är för tajt där. Puh ja, barn med egna viljor är väl bara för härliga?! :-)


 4. Kommentar från: Johanna

  Haha, jag skrattade gott åt Kaspers kommentar! Men det är ju bra att han sa ja till det och inte nej…


 5. Kommentar från: MillaD

  Hahahaha :-) Sa sot!


 6. Kommentar från: catrinj

  Ha ha ha! Jag kan riktigt höra hans rrrrrr i verkligen:) Kram


 7. Kommentar från: Annelie

  Haha! Det verkar vara alla treåringars mål ;)

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(