Vi tänkte iallafall pyssla

Kasper ville plocka lite rönnbär på väg hem idag, så det gjorde vi. Tänkte att vi kanske kunde pyssla lite och göra sådana där fina rönnbärshjärtan på ståltråd som jag gjorde med barnen på jobbet förra hösten. Så vi plockade loss alla rönnbären och fick ihop en rejäl skål. Men sedan orkade vi inte mer och för den delen så hittade vi inte heller ståltråden i källaren. Så vi hällde helt sonika alla bären på ett ljusfat och kollade på en film istället. Det blev ganska bra det också, inte sant ;-) ? Men en annan dag ska vi minsann be pappan leta fram ståltråden åt oss, plocka nya rönnbär och pyssla ihop några hjärtan.
110901
Och så tänkte jag få ihop en höstlayout till bloggen. Och visst fick jag det. Men jag gillar den inte för fem öre. Mina kreativa idéer blir till en gröt i hjärnan när de ska bli till verklighet i datorn och det blir inte alls som jag tänkt mig. Men nu får det vara så här ett tag i alla fall, för jag orkar inte göra något åt det. Bebisen säger nämligen åt mig att gå och ta ett bad istället och sedan lägga mig och läsa min senaste bok (Kajsa Ingemarssons ”Bara vanligt vatten”). Bäst att lyda, för annars sparkar h*n väldigt, väldigt hårt på mina revben :love: .

7 kommentarer på “Vi tänkte iallafall pyssla”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Birgit

  Även om det inte blev det pyssel ni tänkt blev det fina bilder med rönnbären!
  O bebben verkar haväldigt förståndiga förslag som säger åt mamma att ta ett bad o koppla av! :smooch:
  Kram mor


 2. Kommentar från: Millan

  Det blev ett jättefin ljusfat, ju!! Nu blev jag sugen på att höstpyssla lite! Trots att jag fortfarande vägrar inse att sommaren är nästintill över. Det är sensommar och brittsommar för mig nu! ;-)

  Tycker du gör alldeles rätt i att följa bebbens order om att bada och varva ner!

  Stor kram från Trollhättan!


 3. Kommentar från: Junitjej

  Så fint det blev!
  Jag gillar din nya header!


 4. Kommentar från: Dagarna

  Så fint det blev med ljusfatet.


 5. Kommentar från: Linda J

  Har just läst ut Bara vanligt vatten. Gillade den skarpt:)! Kram!


 6. Kommentar från: Linda A

  Vad färgglatt det blev… superfint!
  Men är inte rönnbär giftiga? Det sa alltid mina föräldrar när vi var små ;)


 7. Kommentar från: Mia

  Vad fint det blev!! Även om det inte blev som det var tänkt :)

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(