Puh!

090712
Nu är pojkarna firade. En väldigt intensiv men rolig kalashelg är till ända! Igår hade vi fullt upp med att organisera och fixa med all mat, tårtor, fiskedamm – you name it. Idag är vi helt slut :lol: . Grabbarna har firats ordentligt med familjen och de närmsta vännerna och nu är ordningen hyfsat återställd – alla gäster har åkt hem, extraborden är nedmonterade, möblerna är tillbaka på sina rätta platser och de nya leksakerna har installerats i hyllor, lådor och skåp. Vädret var lite ostadigt igår, så vi satt inne och åt, men annars kunde vi spendera ganska mycket tid utomhus för att mingla runt och leka med alla nya leksaker barnen fått, som fotbollsmål och trehjuling. Fullt med folk, ungar och hundar överallt. Me like!

Barnen är nöjda, maten verkade uppskattad, tårtorna blev fina, alla verkade ha trevligt – ett bra kalas helt enkelt! Tråkigt nog fick vi några sena avhopp på grund av sjukdom och annat, när vi redan handlat och börjat förbereda maten, så vi fick ganska mycket över. Så kan det bli ibland. Idag har vi således ätit rester och fikat på en tårta med färska hallon. Fler bilder kommer i ett annat inlägg. Tack till alla som ville komma och tack för fina presenter till våra pojkar!

Kommande vecka ska jag jobba. Hela veckan. Heltid. Hu!! Det har jag inte gjort sedan innan Theo föddes. Beroende på vädret kan jag antingen bli helt utmattad av att jobba – eller så blir det rena semestern att sitta i kontorsstolen och knappa på datorn och prata telefon :wink: . Vi får se!

7 kommentarer på “Puh!”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Pia

    Vad bra att det blev lyckat. Och tårtan ser riktigt smarrig ut!


  2. Kommentar från: Annica

    Härligt med lyckat kalas! :)


  3. Kommentar från: Anna

    Låter som ett lyckat och mysigt kalas! Lycka till med jobbandet!! Kram


  4. Kommentar från: Nina

    Det var ett jätteroligt kalas – som vanligt! Och verkligen smaskens mat :razz: Jag hade inte sagt nej till resterna – man kanske ska ta med sig en doggybag hem nästa gång?

    Hoppas jobbveckan blir bra – och vi ska ju luncha! Lite extra vuxet för dig kan jag tänka till skillnad från mammalivet, hahaha!

    Stor kram


  5. Kommentar från: Sara

    Skönt att det blev ett lyckat kalas! :smile:

    Hoppas det går bra att jobba. Det är skönt med lite vuxentid ibland också :wink:


  6. Kommentar från: Linda

    Alltid skönt när det är över… även om det är kul samtidigt. Skönt att det blev lyckat.


  7. Kommentar från: maria

    Vad gott det ser ut!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(