Sommarlov

Det är sommarlov nu. Jag har semester. Äntligen. Jag har jobbat så ofantligt mycket det här året, har utmanats och utvecklats och fått så mycket nya ansvarsområden, erfarenheter, kunskap, tankar, lärdomar. Jag har stått stadigt genom hela året men nu är jag trött. Tröttare än tröttast faktiskt. Ser fram emot att samla energi och sedan ta tag i ett nytt läsår på jobbet.

Vi har inlett ledigheten med en alldeles fantastisk midsommarhelg. En sån där med sol och varme och bad och god mat och härligt sällskap och tillsammanstid som man knappt tror finns. Och jag återhämtar mig från den där massiva jobbtröttheten ganska fort ändå. Redan ikväll börjar jag känna mig lite mindre uppe i varv, lite mindre sliten… När minstebror hade somnat kom kvällssolen och storkillarna testade Kaspers nya ”wobble-bobble” i trädgården, kickade boll och tog ett kvällsdopp. Kvällsljus och inspiration till att lyfta den riktiga kameran och ta de där spontana vardagsbilderna som faktiskt var de som lärde mig att fotografera från första början.

Semester. Sex veckor. Ljuvligt.
160626_blogg

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(