Vårt stjärnskott

Två uppdateringar inom loppet av två dagar – kors i taket! Vi har haft en bra helg som inleddes i fredags med att jag ägnade min lediga dag åt att kurera Noah som vaknade med hög feber. Tacksamt nog försvann febern under dagen och på lördagen vaknade han pigg och glad.

Förutom fotbollsmatch för Theo i vanlig ordning bjöd lördagen även på simtävling för Kasper. Han deltog för första gången i Stjärnskottet – en lättsam tävling där alla simmar 25 meter i stora tävlingsbassängen, alla får medalj och glass. Mycket trevligt. I ärlighetens namn var jag lite fundersam kring om Kasper verkligen skulle orka denna sträcka, han går ju i den yngsta gruppen av de barn som kan delta i tävlingen, men han är å andra sidan duktig i vattnet. Och mycket riktigt – det var inga som helst problem. Fast han var bland de minsta simmade han fort och lätt och kom tvåa i sitt heat fast han var bland de minsta. Nu var ju detta inte det viktiga utan snarare att våga delta och ha roligt, men han (och båda hans föräldrar på läktaren) var stolt som en tupp efteråt och gick runt med sin medalj hela kvällen ♥. Vatten är verkligen Kaspers rätta element och kanske kan simning vara hans sport – precis som för hans mamma (jag var lika gammal som Kasper när jag tävlade simning och hamnade på förstasidan i lokaltidningen under rubriken ”knappt så hög som startpallen men som fisken i vattnet” :razz: , något mina föräldrar gärna pratar om fortfarande ;) ) innan hästarna tog över mitt fokus.
150315

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(