Januaribilder

Jullovet kom och gick och snart har hela januari också gått. Hej och hå. Jag hinner inte med. Känns redan som om vi varit inne i rullarna i evigheter. Men. Sånt är livet. Vi har snart semester igen (Gran Canaria för att få lite sol en vecka blir det denna vinter) och tills dess har jag riktigt roligt på jobbet med härliga kollegor och barn och tusen bollar i luften.

Mitt nyårslöfte – eller kanske ska jag snarare kalla det en ambition för 2015 – var att ta mer riktiga foton. Det är bara att inse att 2014 blev iphone och instabildernas år då vare sig ork, inspiration eller energi fanns där. Men jag saknar mina riktiga foton! Jag gör faktiskt det. Så. Den ska fram, den stora kameran. Den som jag kan ta riktiga foton med. Det som faktiskt är mitt intresse – eller som åtminstone var det tills jag i viss mån tog död på det genom att ta på mig på tok för mycket uppdragsfotograferingar . Jag tar i princip inga bokningar alls nu – trots att jag fått över 20 bröllopsförfrågningar de senaste månaderna. Kanske tar jag någon fotografering om andan faller på, men jag behöver den lediga tiden till min familj och till mig själv och till att andas. Och till att ta egna foton ♥.

Vi har det bra. Det är mycket med livet – hämta, lämna, leva. Logistik. Vardag. Pussel. Men vi har det bra. Kanske kommer jag till och med slänga in någon uppdatering här då och då. Om det fortarande är någon som kikar in på den här sidan, som jag faktiskt hållt igång sedan 2002, blir jag jätteglad för ett litet hej! Och så bjuder jag på lite blandade januarifoton. Ha en härlig söndag150125!

8 kommentarer på “Januaribilder”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Nina

  Ett ypperligt nyårslöfte om något – dina fina foto är värda att tas och bevaras


 2. Kommentar från: Annika

  Joo, jag kikar!


 3. Kommentar från: Lotta

  Vilka härliga bilder! Och himla kul att du är tillbaka. Heja!


 4. Kommentar från: Maria

  Hej, kul med en uppdatering. Samma problem/fenomen här med korten, hoppas på mer foton 2015!


 5. Kommentar från: Tittilina

  HEJ!
  Jag tittar fortfarande in då och då.
  Tycker det låter som ett bra mål, att ta fler familjebilder med stora kameran. Du har aldrig tänkt tanken att bara vara fotograf och hoppa av pedagogtåget?
  Kram


 6. Kommentar från: Millan

  Sa fina! Dom vaxer sa det knakar som man sager :-). Lite skoj att vi nu varit i kontakt pa natet i tio hela ar!
  Jag ser mycket fram emot att hora om er resa till Gran Canaria eftersom aven vi har bokat nu.

  Kram


 7. Kommentar från: elenore

  Hej!
  Ja visst hade det varit roligt med fler bilder från stora kameran. Det ska jag också försöka lyckas med under året.


 8. Kommentar från: Therese

  Jag kikar också in ibland :) Du tar fina foton!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(