Vilken helg!

20140504-224024.jpg
Lalandia alltså. Vi har haft så fantastiskt kul den här helgen. Både barn och vuxna. Underbart att komma iväg från måsten och renovering och tvätt och ogräs på uppfarten. Vi har verkligen njutit av tillvaron, softat, skrattat, lekt, firat en nybliven sjuåring, grillat, ätit på restaurang, bowlat, klappat getter. Allt i bästa tänkbara vårväder. Och så har vi badat såklart! Jättemycket. Vi har åkt aaaaalla vattenrutschkanorna. Små som stora. Den gula och den vita discokanan och den röda och den gröna snabba och vilda forsen och tornadon (tornadon. Herregud. Helt galen. Känns som när man drömmer att man faller. Fast på riktigt. I nån badringsliknande grej nerför ett stup och ut en strut. Jösses. Alla på fem mils radie kring Rödby hörde förmodligen hur jag skrek). Och så har vi dykt och hoppat och simmat och pausat i bubbelpoolerna.

Bästa sortens helg alltså. Med bästa sortens vänner. Nu är vi hemma igen, matta och mosiga och trötta i kroppen och glada i själen. Och väldigt, väldigt nöjda.

3 kommentarer på “Vilken helg!”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Annika

  Tornado!!

  Den var ju sååå bra. :-)


 2. Kommentar från: Millan

  Ah vad skoj det later! Vi har lite funderingar pa att forsoka hinna dit I sommar med resten av familjen. Det ser skoj ut minst sagt!


 3. Kommentar från: Therese

  Det låter som en helt underbar helg!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(