Påsklov – äntligen!

Äntligen! Påsklovet har varit bra men ganska hetsigt – vi som brukar ha det ganska lugnt på loven med små barngrupper och gott om tid för de barn som är där, har detta lov haft galet mycket barn på fritids. Den i särklass bästa dagen var i onsdags då vi promenerade med alla barnen, genom skogen med alla vitsipporna, förbi fårhagarna och nerför alla trapporna till stranden.
Strålande sol, glada ungar, bästa kollegorna, grillade hamburgare. Ljuvlig dag! Paybacktime för alla oss pedagoger som varit ute i regn och rusk hela hösten.

20140418-080550.jpg

20140418-080606.jpg
Men nu är det lite ledigt för mig också – sist ut i familjen som också får lite ledighet. Vi har dragit igång Projekt Renovera Hallen och vi har nu således kaos på större delen av nedervåningen och ett fint lager damm i hela huset. Ett valv ska bort, en öppning ska bli större, ett element ska byta plats och väggarna ska tapetseras. I nästa skede ska även golvet, ytterdörren och trappan målas, och trappan ska få någon lämplig grå trappstegsmatta. Det ska också byggas någon form av mer funktionell förvaring. Det sistnämnda är en ganska svår nöt att knäcka – hallen är inte speciellt stor och med fem i familjen blir det speciellt vintertid en herrans massa ytterkläder som ska förvaras på något smidigt sätt utan att man möts av totalt kaos direkt när man kliver innanför dörren. Återkommer sannolikt i den frågan!

En kommentar på “Påsklov – äntligen!”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Tittilina

    Härligt med påsklov! Njut i massor nu vetja!

    Här kommer länken till nutellasemifreddon. Ja den är verkligen lovely!

    http://tittilina.blogspot.se/2014/03/s-som-i-semifreddo-och-sommarregn.html

    Glad Påsk!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(