Aldrig ensam

20140309-205942.jpg
Där jag är, är han. På mina fötter i soffan, under bordet, i mina knäveck eller på kudden bredvid i sängen. Med en hund är man aldrig ensam. Biggles är såklart hela familjens hund, men mest är han ändå mattes hund. Min hund. Det har liksom alltid varit han och jag. Så länge vi haft Biggles kan jag nästan räkna gångerna jag varit ensam hemma, utan honom, på mina fingrar. Mitt bästa, mesta och alla kategorier trognaste sällskap.

Och nu är han 10 år. Idag fyller han hela 10 år, vår fina Biggles! Han är ingen ungdom längre, men han blir emellanåt fortfarande misstagen för att vara valp, och även om han gladeligen tar långa sköna tupplurar är han pigg, glad och får fortfarande sina typiska, galna borderryck i trädgården. Vi hoppas han får fortsätta må bra och att han får bli riktigt gammal tillsammans med oss – för ärligt talat kan jag inte föreställa mig en vardag utan honom.

Så idag – grattis på din dag, älskade hund!

4 kommentarer på “Aldrig ensam”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Therese

  Ja, visst är det mysigt med hund! Själv har jag två stycken, de börjar också bli till åren.


 2. Kommentar från: Nina

  Grattis vår fyrbenta kompis! Hoppas du får en riktigt fin dag. Kram från oss :heart:


 3. Kommentar från: Birgit Svärdh

  Grattis till Biggles!! Han är den första hund jag inte varit rädd för!! Önskar honom många friska bra år till!!! Kram


 4. Kommentar från: Lena

  Visst är det fantastiskt at fortfarande kunna misstas för valp/unghund! Det var så jag själv föll för rasen borderterrier, jag träffade en sådan söt & pigg hund som jag misstog för att vara valp, men när jag frågade var hon 12 år! :)
  Förra veckan fyllde vår BT Stella 11 år. :)
  Vi skickar såklart stort Grattis till Biggles!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(