Äntligen!

Mitt projekt med en fotovägg vid barnens myshörna har tagit galet lång tid. Jag hinner helt enkelt inte med egna projekt när jag har så många fotouppdrag att redigera och leverera. Och hur roligt det än är att fota på uppdrag, för det är det verkligen, så är det baksidan av det hela. När det blir för mycket tar det all tid ifrån mina egna bilder och saker kring mitt eget, privata fotograferande som jag vill göra. Därför känns det som ett bra beslut att jag begränsar antalet fotograferingar nu när jag börjat jobba igen. MEN. Det var ju inte det jag skulle ha sagt. Utan att den där fotoväggen ÄNTLIGEN är klar. Fotona på barnen tog jag under en fotosession förra sommaren, så de har ju redan vuxit en bra bit. Men strunt i det. Den är klar! Och jag är jättenöjd! Vad tycks? :pleased:
130929_1
Jag fick även tummarna loss igår att äntligen köpa den där ljusslingan från Granit som jag spanat på i evigheter. Den gamla trista gardinen i kupan på övervåningen åkte ner och ersattes med slingan omgående. Me.like.a.lot. Bortse från extremsmutsigt fönster.

Helgen har varit så bra! Igår fick vi ordnat en massa ärenden, både Ikea och stora köpcentrumet en lönelördag var en utmaning, men det gick bra och vi fick gjort vad vi behövde. På kvällen träffade vi kära vänner och idag har vi firat vår älskade lilla tvååring hela dagen. Lille Noah – så stor numera ♥. Vi tågade in, hela familjen, med skönsång och presenter och han gjorde stora ögon där han satt i sin säng imorse. Efter paketöppning och frukost körde vi till Köpenhamn och gick på Den Blå Planet – ett stort akvarium. Det var jättefint och uppskattat av oss alla. Därefter stannade vi för brunch på ett mysigt ställe (danskarna är verkligen bra på det där med brunch alltså) och njöt av att kunna sitta ute i solen och äta såhär i slutet av september. En vacker dag kommer det bilder från Noahs födelsedagsfirande (precis som från Theos. Och från Sommarkalaset, och Thailandsresan och Turkietresan och resten av sommaren och och och…. Ja. Jag ligger galet efter. Frustrerande), men som sagt. Dygnet har för få timmar, en sak i taget helt enkelt.

Ha en fin kommande vecka!

3 kommentarer på “Äntligen!”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Helena_C

  Känner så väl igen det där med att få tummarna loss, men det blev ju riktigt fint.
  Den slingan har jag också tittat många gånger på men vet inte var jag ska ha den. så jag får nöja mig med att titta på den lite till tills jag får en snilleblixt :D


 2. Kommentar från: Therese

  Två år redan, vad tiden går. Känns ju som bara nyss som jag läste om din graviditet… Grattis till honom iallafall :)
  Fin fotovägg!!


 3. Kommentar från: Millan

  Fint! Gillar foto/bildvaggar valdigt mycket. Just den dar bilden pa faglarna har jag ocksa funderat pa till Sofias rum!
  Ps grattis till lille Noah! Otroligt att eran minste prins redan ar 2. Hur gick det till??
  Kram

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(