Helledig helg, finfin ljusstake och kaffekoppsjakt

20130928-084742.jpg
Lördag morgon! Och jag är helt ledig hela helgen! Ja om man bortser från den galet långa redigeringslistan då. Men inga uppdrag i helgen. Helt ledig. Ska bli skööönt!

Så nu inleder jag helgen med morgontv i soffan med två småprinsar (storebror och lurvebror sover ännu) och funderar på två saker:
1. Att jag är supernöjd med min nya ljusstake som jag köpte igår på Linneaträdgården (detta mysiga ställe är ett tips om någon är i krokarna. Café/restaurang, handelsträdgård och inredningsbutik i gamla växthus, hur mysigt som helst).
2. Att hur mycket jag än har gillat våra trotjänare till kaffekoppar under alla år, så är de så slitna nu. Nya behövs. Jag har letat lite men inte hittat några jag fastnat för riktigt.

Skulle gärna vilja ha tips! Vilka är era favvomuggar? Måste tåla micro och diskmaskin. Om de går att inhandla i webshop är det en fördel – min tid för att åka runt och shoppa är ytterst begränsad…).

Sådär. Dags att kicka igång dagen. Ha en fin lördag!

2 kommentarer på “Helledig helg, finfin ljusstake och kaffekoppsjakt”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Mimmi

  Såg att Carolina med införskaffat sig samma ljusstake! Superfin! Jag har kärat ned mig i Filippa Ks muggar. De är nygamla men ack så snygga. Är nog på väg att köpa deras epressokoppar med.


 2. Kommentar från: Lotta

  Den där ljusstaken har jag också funderat på. Så många gånger. :)

  Angående koppar… ja, jag har köpt Rörstrands, randiga Tine K osv. men aldrig några som jag fastnat för som just de där jag köpt på ICA (eller Åhlens?) som påminner om era där det står ”Coffee” på.

  Förstår att det är svårt att göra sig av med era favoritkoppar. Jag gillar dem också när jag kommer och dricker kaffe! :mmm:

  Kram!

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(