Kors i taket

Ny layout! Ja. Lite förändringar åtminstone. Lite sommargult. Det var evigheter sen sist. Den förra layouten har legat i över ett år. Jösses. Tror aldrig nånsin jag haft samma så länge. Men dels har tiden varit knapp det senaste året och dels har jag lite tappat lusten kring att göra olika headers och layouter. Det är så mycket roligare med själva fotografierna nu för tiden. Och vad min lilla blogg beträffar har jag ju alltid haft den filosofin att bara göra det jag tycker är roligt, när jag tycker det är roligt. Jag tror det är därför den har funnits i olika former ända sen 2002 :razz: .

Hursomhelst, jag fick lite inspiration ifrån de där fotona jag tog i förra veckan på Kaspers fina skålar med vatten och och små blommor, som han fixade med helt på egen hand. Han är så pysslig, min lille prins. Visst blev det fint? Och sen kom ju minstbror såklart, och skulle peta på blommorna – eller allra helst förstöra dem helt – vilket jag fick hindra honom ifrån, för att undvika major breakdowns från den storebrorsan. Men först fick jag ett par bilder på den lilla, lilla handen som vill ner i vattenskålen. Älskar de bilderna!

Men. Nog om det. Det blev en ny layout. Får duga för ett tag. Hojta till om ni finner några fel!
130617

3 kommentarer på “Kors i taket”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Mor-mor

    Ett litet mästerverk! Med så enkla medel!! Kram


  2. Kommentar från: Hannah

    Så fint :-)


  3. Kommentar från: Dagarna

    Så somrigt och fint

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(