Färgchock

20130323-134027.jpg
Kan våren vara på väg idag? Eller kommer det bli snöstorm igen imorgon? Samma cliffhanger varje kväll – man har inte en susning om vad man ska vakna till.

Men hoppet är det sista som överger en, inte sant? Och det blir ju vår förr eller senare. Jag är helt redo för att packa in pulkorna nu. Helt redo. Och idag skiner solen och jag har hört vårfåglar sjunga. Och så gjorde jag något lite oväntat och kom hem med en extremt färgglad och vårig duk till köksbordet – vilken färgklick i vårt annars så svartvita kök. Me like.

Helgen blir för övrigt stillsam. Minsteman har förkylning och lite feber. Teknikern (aka min man) ska fixa med min dator, formatera den och installera nytt, så efter det hoppas jag på en snabbare dator för enklare bildbarbetning. Jag ska städa källarförrådet (vilket verkar vara nödvändigt för att kunna hitta lådan med påsksaker). Så, ha en trevlig helg!

5 kommentarer på “Färgchock”

Skriv en kommentar »

 1. Kommentar från: Mor-mor

  Vilken härlig färgklick! Lilleman sjuk inte bra! Hoppas det går över fort!! Kram mor-mor


 2. Kommentar från: Lotta

  Haha jag döööör! Vi har en likadan. ICA Maxi?! :love: :lol: Alltså vi och samma smak. ;)


 3. Kommentar från: Lotta

  Haha jag döööör! Vi har en likadan. ICA Maxi?! :love: :lol: Alltså vi och samma smak. ;)


 4. Kommentar från: Annica

  Vårt kök är också svart och vitt så jag älskar färgklickarna nu vid påsk!
  Jättefin duk!!


 5. Kommentar från: Helena_C

  Din bild gjorde mig riktigt vårlängtig :)

Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(