Lyx

20130316-204301.jpg

Hemmamamma med bortrest make, student och fotograf. Tre-i-en. Det har varit en minst sagt intensiv vecka. Som vanligt efter ett par dagar på idrottshögskolan finns det inte många kroppsdelar jag inte har ont i och även huvudet var totalt fullmatat när jag kom hem igår. Jag somnade ovaggad i soffan långt innan Gladiatorerna var slut ;-).

Idag var det snabb omladdning för nyföddfotografering med ett par ljuvliga tvillingar. Efter roliga och intensiva timmar körde jag hem igen, med fulla minneskort och glad i hela kroppen för att det är så förbaskat kul att fotografera på uppdrag.

Efter en kort mellanlandning hemma åkte vi mot kalas. Pistvakttema hos släktens bästa festfixare. Finfint sällskap, god mat och glada skratt. Efter huvudrätten, i väntan på efterätt, somnade minste gott i vagnen, storkillarna kollade på Fångarna på fortet med kusinerna och jag, jag hamnade i en skön fåtölj framför brasan med ett glas rödvin. Och det mina vänner, var grädden på moset på en trevlig kväll efter en hetsig vecka för den här mamman :-).

2 kommentarer på “Lyx”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Anneli

    Ibland är det det ”lilla” som är bäst!


  2. Kommentar från: Dagarna

    Vilket trevligt slut på denna vecka.





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(