Influensabloggen, dag 20

20130130-141634.jpg
Nej men det hade varit för enkelt om bara storebror åkte på en andra omgång av influensaeländet. Idag är det den 30:e januari. Vi har idag varit sjuka i tjugo av dagarna under den här månaden. Just nu kan jag bara konstatera att
-natten till idag när Noahs feber gick upp till 40,3 grader trots alvedon, var helt hemsk. Han var helt borta. Hemskt.
-jag är ytterst tacksam att vi har goda vänner som ställer upp och åker och handlar Ipren åt oss en sen tisdagskväll. Med hjälp av Ipren fick jag till sist ner febern till åtminstone 39 grader.
-jag kan vara själv med barnen alla dagar i veckan om så behövs, det går bra och vi klarar oss fint även om det såklart är roligare och enklare när pappan är hemma. MEN. Att vara själv hemma med tre barn, varav två ganska rejält krassliga och en pigg som en lärka, när man själv har 39 graders feber och alla övriga influensasymptom. DET ÄR INTE ROLIGT. ALLS.

Idag har farmorn och farfarn kommit och hämtat Kasper för att han ska få komma ur sjukstugan. De hade dessutom med sig en hög med Hälge serieböcker som storebror nu läser (och skrattar så han kiknar åt. Härligt att höra honom skratta igen!) för sin trötta mamma (jag är den enda som inte är bättre idag. Samma feber. Nu går jag definitvt på sparlåga). Minstebrors feber ligger på mer stabila 38,5 och på ena eller andra sättet ska vi nog komma igenom den här dagen också. Och imorgon finns pappan i familjen åtminstone i rätt land igen.

Tack alla vänliga själar som hjälpt oss eller erbjudit sin hjälp på ena eller andra sättet! Ni vet vilka ni är! Man blir ganska maktlös när man är själv och sjuka hela bunten.

Nästa år funderar jag på att hoppa över januari helt. Frågor på det?

4 kommentarer på “Influensabloggen, dag 20”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Annika

    Ok. Jag säger det. FY FAN!! Shit, vad jag är impad. Du är jordens strongaste (finns det ordet?!) morsa!

    Här har vi också varit krassliga. Men Patrik är föräldraledig och jag har semester. Känns inte som jag ska klaga…

    Se fram emot semestern!!

    Och kan vi hjälpa så säg till.

    Kram!!


  2. Kommentar från: Annica

    Usch alltså! Jag tänker på er, för jag vet ju hur jävligt jag själv tyckte det var! Att sen få det två gånger är bara grymt!
    Kyra på er!!


  3. Kommentar från: Lena

    Men herregud, din/era stackare!! Vilken mardröm!! Håller alla tummar att det snart vänder. Rimligtvis har ni nu också uppfyllt kvoten för sjukdomar för resten av 2013.
    Krya på er!!
    /Lena


  4. Kommentar från: camillasnyahem

    Jag är helt med dig. Vi skippar januari, alternativt flyttar till Spanien.

    Stackars. Stackars. Er. !!!!!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(