Har det någonsin varit sommar?

Skåne har visat sig från sin absolut sämsta sida idag – regn och blåst och grått och riktig fulvinter. Och dessutom har lillebror fått 40 graders feber från ingenstans nu på kvällen. Och då längtar jag, trots att jag faktiskt annars gillar alla årstider, förbaskat mycket efter sommaren. Tittar jag ut genom fönstret här vid min dator och ser allt det där gråa, känns det faktiskt helt overkligt att jag tog det här fotot på smultronen storebror just plockat, precis utanför det här fönstret, för bara några månader sedan.

Men det känns faktiskt ganska tryggt ändå, att gå tillbaka till sommarens bilder i fotoarkivet. För då vet jag att det faktiskt har varit sommar. Och att det kommer bli sommar igen. Helt säkert :love: .

4 kommentarer på “Har det någonsin varit sommar?”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Tittilina

    Längtar oxå efter vår och sol nu. Eller okej lite skidåkning först, men sen hoppar vi snabbt vidare till vår och sommar tack :-)


  2. Kommentar från: Lizzan

    Även jag börjar känna viss längtan efter vår och sommar trots att jag tycker mycket om vintern. Förra året var nog lite för solfattigt för mitt bästa, hoppas det blir ett bättre år på den fronten!
    Fin smultronbild!
    //Lizzan


  3. Kommentar från: AnnnaJo

    Den här bilden är helt fantastisk! Använder du macro?


  4. Kommentar från: Annah

    Längtar massor efter sommaren, mest för att den senaste var nästintill obefintlig. Måtte det bli en varm härlig sommar i år.





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(