Moln


En av pedagogerna på Kaspers förskola syr ljuvliga mössor. Mjukaste mjuka. Barnen har alla möjliga randiga varianter, men nu när det här underbara molntyget kommit in kunde jag inte låta bli att köpa varsin till Kasper och Noah. Visst är de fina? De går att använda på fyra olika sätt dessutom, helblå på insidan, helblå med molnkant, helt med moln, eller moln med blå kant. Me.Like.A.Lot.

6 kommentarer på “Moln”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Annica

    Me like a lot too!!


  2. Kommentar från: Maria och Fille

    Underbar!!!


  3. Kommentar från: Lotta

    Underbar! Har sett massor av mössor i det molntyget på nätet och Tradera. :) Tänkte köpa hem tyget och sy kuddar till barnen. Eller nåt. Jag är tokig på moln just nu. Köpte precis molnpåslakan från Färg o Form. Me love moln! :)
    Kram


  4. Kommentar från: Liza

    Verkligen läckert tyg, jag har beställt pannband till mina kidz i blått till GUstav och rött till WIlma….=)


  5. Kommentar från: Anneli

    Superfina. Kan du förmedla kontakt?


  6. Kommentar från: Helena

    Åh vilken fin mössa! När Emilia var liten hittade jag en tjej på nätet som var väldigt pysslig. Hon sydde bland annat barnmössor på beställning till ett rimligt pris. Det blev många beställningar, mössor är för mig en rolig accesoar på barnen att byta ut. Nu ärver lillsyrran dessa och minnena kommer tillbaka från när jag fick dessa i brevlådan. En så snygg med moln på har hon inte men en med muffins på. Ganska cool den ockå :P





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(