Han är vår päronsorbet ♥

Malin Wollins blogg återkommer jag gärna till. Härligt befriande opolerat. Känns på riktigt. Ja, jag gillade den där bloggen innan, men nu gillar jag den ännu mer, för igår skrev hon ett riktigt-huvudet-på-spiken inlägg kring det där med att få en liten trea. Jag som inte riktigt har lyckats beskriva hur det är när folk frågar – läs här istället :love: .

Och Noah, han är allas vår efterrätt. Att vi ville försöka få barn från första början var ganska självklart för oss. Att vi skulle försöka oss på två barn var inte heller något svårt beslut. Men det där med en trea funderade vi på länge och väl innan vi bestämde oss. Och med facit i hand var det ett av de bästa besluten vi fattat någonsin. Fastän det var en allt annat än lätt resa innan vi hade honom hos oss. För vad vore cirkusen utan vår lilla pruttrumpa? Den sista underbara pusselbiten ♥.

3 kommentarer på “Han är vår päronsorbet ♥”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Annica L

    Låter mysigt med tre även om det räcker med två för vår del:) Under vissa förutsättningar kanske det skulle kunna bli tre, men mest troligt inte. Men kul att läsa. Gillar också Malin Wollin.


  2. Kommentar från: Lotta

    Vad sött. :heart: Jag tror lillebror i min mage är vår päronsorbet. Vi nöjer oss där. Men vem vet? Man ska aldrig säga aldrig. ;)


  3. Kommentar från: jack

    Nu har jag läst en massa inlägg- :) Grattis till alla på kalaset! Fint ni får hemma, tack för att du visar! Och sist men inte minst … livets efterrätt. Satt just här innan och förundrades över vad lätt allt är med Märta. Allt flyter och hon är familjens solstråle nummer ett. Hon sover, hon äter, hos skiter, hon skrattar och hon utvecklas. Allt har fallit på plats! Ja, hon är påronsorbet helt enkelt. :love:





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(