Pepparkakståg coming up

Årets pepparkakshus blir ett tåg. På önskemål från Kasper givetvis. Min uppgift i sammanhanget är att leta upp en lämplig mall – och sedan ligger bakandet, byggandet och limmandet på Pärs lott. Fin arbetsfördelning, inte sant? Om det är någon mer som känner att deras man/sambo/inneboende eller vad det nu må vara, har lite för mycket tid över, så finns finfina mallar på den här sidan. 2005 års variant från den sidan är det som tillverkas hos oss i år.
111217
Förra årets hus såg förresten ut så här om någon är nyfiken. Och här hittade jag förrförra årets också minsann.

Alla är friska här hemma idag. Minstebror som varit snorig och lite täppt i näsan låter helt bra igen. Jag stannade hemma från julmiddagen med kollegorna igår för att inte dra ut honom i onödan (och lämna honom hemma är ju inget direkt alternativ – tillgång till mjölkbaren krävs 24/7 här) och kanske förvärra förkylningen. Det verkar ha gjort susen att hålla sig hemma och inne, för nu är snoret long gone. Pär har börjat sitt tre veckor långa jullov och vi har gått här hemma och skrotat och pysslat hela dagen. Såååå skönt! Jag har promenerat med Biggles och nu står en köttgryta och puttrar på spisen. Den ska vi äta ikväll tillsammans med Nina & co, som kommer över. Lite glögg och sista avsnittet av ”Så mycket bättre” är det också tänkt att vi ska hinna med under kvällen. Ha en fin lördagkväll!

4 kommentarer på “Pepparkakståg coming up”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Bromans Bravader

    Oj, jag är imponerad av pepparkakshusen. Här är det också mannen som fixar detta med kidsen, men det brukar bli byggsatsvarianten. Och inte ens den lyckas de med alla gånger…


  2. Kommentar från: Birgit

    Ni är så duktiga med pepparkakshusen!
    Jag håller på med storkok grönkål! Luktar över hela området! Snart dags för årets premiär!
    Kram mor


  3. Kommentar från: Birgit

    Glömde skriva att Kaspers tröja är så fin!! :smile:


  4. Kommentar från: Dagarna

    Den sidan måste jag spara till nästa år.
    Så mycker roligare med anndra hus än det klassiska.





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(