Cravings

110721
Bebisen vill ha körsbär. Den vill definitivt ha körsbär. Vilken fantastisk tur att det då finns en hel skål hemma just nu. Fast förmodligen inte så länge till.

Barnen är på semester hos farmor och farfar. De älskar de där dagarna i sommarstugan som de brukar ha varje år. De vill knappt prata med sin mamma och pappa när vi ringer för att säga godnatt. Huset ekar tyst och tomt. Tack och lov att de kommer hem ikväll. Jag är väldigt ovan vid att vara utan barnen. I dagsläget är det dock bara att inse att det är perfekt för barnen att få spendera ett par dagar med farmor & farfar – när pappan jobbar och min ork inte riktigt räcker hela vägen just nu. Så det är bara av rent egoistiska skäl jag vill ha hem dem – jag trivs, precis som Biggles (som just nu ligger och tar sin förmiddagslur i lillebrors tomma säng), otvivelaktigt bäst när hela familjen är samlad.

Vila och lugna aktiviteter är doktorns rekommendation för min del just nu. Och det fungerar ju en stund. Men sedan blir jag uttråkad – vilket igår ledde till att jag gav mig ut på en hundpromenad i byn. Trots att jag sannolikt hade kunnat bli omkörd av en snigel var det knappt att jag orkade ta mig runt på en runda på 1,5 kilometer – min lungkapacitet är på all time low. Således måste jag hitta på andra aktiviteter för att behålla min mentala hälsa. Tips? Jag läser böcker (just nu Dödergök. Igår läste jag Bara ett barn. Ruskig historia. Jag läser om en herrans massa hemskheter just nu. Skulle verkligen behöva tips på fler feel-good-böcker.), redigerar bilder, fotar saker som finns runt omkring, slösurfar på bloggar (och har faktiskt hittat några läsvärda som hamnat i min rssläsare; Att vara någons fru, Fredrik Backman – såpass underhållande att till och med min man läser den dagligen – det är helt säkert den första bloggen någonsin han läser, han läser ju knappt min ;-), och Ingen vanlig dag), surfar fotoinspiration på Flickr och idag lyssnar jag på tidigare sommarpratare på P1. Henke Larsson var riktigt bra. Nu lyssnar jag på Clara Lidström (Underbara Clara). Imorgon ska Theo äntligen få följa med sin pappa till jobbet och jag och Kasper får sällskap – hurra :smooch: . Tiden går. Sakta men säkert.

2 kommentarer på “Cravings”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Php

    Klart jag läser din blogg också, gumman ;-)


  2. Kommentar från: Anna

    Dödergök har jag liggandes i min hög av sådär en 6-7 böcker jag inte hunnit läsa än…hoppas tid finnes för det nu. Sköt om dig vännen!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(