Vårnytt

Minsteman vaknade förfärligt tidigt idag – och det är vi inte vana vid. Halv sju stod han vid min säng ”Godmorgon mamma, kom så flyger vi med flygplanet!”, och eftersom jag faktiskt inte kände mig så hemskt trött, så klev jag upp. Annars är jag ganska bortskämd med att min väldigt snälle, och inte lika morgontrötta man, oftast går upp på morgonen om barnen vaknar tidigt på helgen. Lite kaffe till mig, Bolibompa och välling till Kasper. Jag passade på att ta tillvara denna tillfälliga energikick och slängde ihop en ny layout till bloggen. Nu känns den förvisso inte alls så vårig som jag tänkt mig – men det får duga. Om ni hittar några fel – säg gärna till. Solen strålar och idag ska vi till stan och ordna lite vårkläder till barnen. Vi kanske passar på att luncha i stan på samma gång. För övrigt är helgen oplanerad och det känns ganska skönt. En fika med vänner imorgon, men annars gör vi vad som faller oss in.
110326
Utekrukorna har dessvärre INTE fått sig någon uppfräschning ännu – bilden är från förra våren. Den är mest tänkt för att jag ska få tummen ur och kanske plantera lite nytt inom det snaraste! Trevlig helg!

7 kommentarer på “Vårnytt”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Mrs. b

    Fint vårblomster (även om det var från förra våren)! Jag har inte heller hunnit med utekrukorna än – det börjar kännas lite trist med ljungen som är där nu… :-)

    Här hade vi också en som vaknade tidigt – 6-åringen kom in första gången strax efter 04… Det är inte så vanligt, tror att det är ont i halsen som spökar.
    Här är det också lite ärenden (en ny bältesstol till sonen) och därefter förhoppningsvis eftermiddagen i solskenet i trädgården.
    Trevlig helg!


  2. Kommentar från: Odd brown bird

    Halv sju är ju rena sovmorgonen =)

    Hoppas ni får en fin helg och att solen stannar heeela helgen. Men det kanske är att begära för mycket.


  3. Kommentar från: carina

    fin o vårig sida =) jag har kvar min ljung än i krukorna men det får väl snart bli ändring på det ;-)
    va skönt med en ”blank” helg. Det behöver man ibland.
    Ha det så gott
    Kram


  4. Kommentar från: Maria Fille och Cosmo

    Härligt med lite oväntad morgonenergi. Även jag gick upp tidigt, faktiskt redan vid 6-tiden, men jag tassade upp alldeles ensam. Ibland har kroppen lite svårt att förstå att det är helg, men jag gillar ensamma helgmornar så jag ska inte klaga.

    Kram M,F&C


  5. Kommentar från: Karinsfotoblogg

    Jomen visst är din nya header vårig och fin! Och nog är det dags för lite vårigt i krukan, eller undrar om det är för kallt än… Nåväl, jag njuter av din bild så länge!

    trevlig helg, kram!


  6. Kommentar från: Dagarna

    Så fint det blev.


  7. Kommentar från: Anna

    Här är halv sju sovmorgon. Prova gå upp halv sex så märker du skillnaden..tro mig! ;-) Härligt vårig har din blogg blivit med, finfint! Kram





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(