Från det ena till det andra

110308
Det var inte bara vi som hade besök av goda vänner i helgen, utan även Biggles fick en kompis att leka. Borderterriern Eskil och Biggles trivs utmärkt i varandras sällskap!

Veckan är igång med minst sagt full fart – idag har jag mest farit från det ena till det andra. Givetvis hopar sig saker när Pär är bortrest – trots att han är det väldigt sällan numera. Lagen om alltings jälvligt brukar det visst kallas ;-) .Skolbarnsomsorgsträff för mig på jobb och lite längre arbetsdag än vanligt, hämtning på dagis (tur att man har snälla kollegor som täcker upp så man kan kompa en stund), hem och laga middag, in med barnen till grannen, iväg på föräldrarådsmöte på förskolan, hämta barnen, natta barnen som nu sover gott i sina sängkojor – och nu är jag mycket nära att själv följa deras exempel och gå och lägga mig med en bok en stund. Trots att schemat har varit späckat idag har allting flutit på alldeles utmärkt och jag är nöjd med dagen. Imorgon väntar ett liknande schema då jag ska börja arbetsdagen tidigare än vanligt med att gå på Pedagogiskt café i ämnet ”Lekens betydelse”, vilket ska bli mycket intressant.

Ljuset är defintivt på väg tillbaka och jag känner att energin håller på att återvända. Så sakteliga, ska kanske tilläggas. Härligt härligt härligt när barnen kan cykla runt på cykelbanorna kring huset i väntan på middagen, härligt att det är ljust ute när man kliver upp på morgonen och härligt att det är ljust ute när man kör hem :love: . Spring is in the air, kära vänner!

5 kommentarer på “Från det ena till det andra”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Frida

    Oj oj det låter som ett pussel. Tur att du är en rutinerad 2 barnsmor och en fena på planering.

    Jag tvättade bilen idag, det är ju ett vårtecken i sig, sen ser jag på vädret på nyheterna att det ska snöa imorgon. Hurra liksom tjoho.

    Hoppas att allt är bra med dig.
    Kram Frida


  2. Kommentar från: Ellen

    Vad härligt att du är nöjd med din dag! Och ja, visst är det underbart att det är ljust ute när man vaknar! :smooch:
    Vad bra att allt löste sig med alla möten, hurra för grannar som hjälps åt säger jag! :kiss:
    Kram


  3. Kommentar från: Charlotta

    Ja, visst är det underbart med solen, ljuset och solstrålarna. I love it! :kiss:


  4. Kommentar från: Dagarna.nu

    Skönt med snälla personer i omgivningen som ställer upp när det kör ihop sig.

    Hoppas att du får en bra dag!


  5. Kommentar från: Charlotta

    Psst… du har en bloggaward att hämta hos mig. :kiss:





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(