Dear Santa

Eller snarare Note to self (jag tror inte jag får några julklappar alls i år faktiskt, så jag får nog försöka fixa dem själv. Kanske på mellandagsrean.).
101217
*Några nya böcker hade varit fint. Vi ska snart till Österrike och jag räknar inte med att after ski kommer ha samma innebörd som förr ;-) . Med förr menar jag pre-kids. Då brukade vi after-skia ganska friskt på allehanda afterskiställen, men nu finns vare sig ork eller intresse för det :smooch: . Nej, istället ser jag verkligen fram emot att mysa på kvällarna, kanske spela lite spel, och läsa böcker. Vad jag har fått höra kommer vårt boende inte heller ha minsta tillstymmelse till internetuppkoppling (vilket faktiskt är helt okej, egentligen är det ganska skönt att koppla ner sig ett tag ibland), men det gäller ju att vara förberedd för detta. Läste på en trevlig blogg häromsistens att Hammarbyserien ska vara bra.
*Min mjölkskummare har gjort sitt. Sönder, finito, borta. Jag saknar den verkligen. En Latte pronto för att ersätta den gamla hade varit perfekt!
*Me ♥ Esprit.

Och apropå böcker – hittade till en urmysig blogg tidigare idag – bokunge.se – för den som är intresserad av barnböcker. Inte nog med att bloggen i sig var väldigt trevlig både till innehåll, design och upplägg, dessutom lottar de ut ett fint bokpaket just nu. Ta en titt!

Annars är jag.mest.jätte.trött.just.nu. Tröttaste fritidspedagogen i stada. Väldigt långsam på jobbet. Det känns att terminen närmar sig sitt slut. Både barn och vuxna på skolan tömmer de sista energireserverna. En skoldag to go innan avslutningsdagen, lite fritidsmys, och sedan ljuvlig julledighet resten av 2010 :love: . Och därefter redo nya tag nästa termin!

2 kommentarer på “Dear Santa”

Skriv en kommentar »

  1. Kommentar från: Helena

    Hej Pernilla!
    Känner igen det där. Jag älskar julklappar, men om sanningen ska fram har jag allt jag behöver och lite till, och vi ska också ut och resa och renovera och då tänker man att man ska spara pengarna till det. Och igår hittade jag en tröja och ringde min man och frågade ifall jag inte kunde köpa den, den kunde vara min julklapp. Dock vet jag hur jag kommer känna på julafton om där inte är en endaste klapp till mig :-(, så jag försäkrade mig om att han ändå skulle fixa nåt litet :-) typ troser eller nåt… Kram och God jul!


  2. Kommentar från: Junitjej

    Kanonfin kjol!





Lämna kommentar

x0 ;) :tired: :sne: :sad: :redface: :razz: :pleased: :o :mmm: :love: :lol: :heart: :evil: :dead: :cry: :P :D :) :(